ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du klar til at finde din næste bil?

Af Annoncør

Er det på tide at få en ny bil? Det kan være, den gamle er ved at løbe tøj for heste, eller du bare har skrabet pengene sammen til at smide efter en Renault, Volvo eller Dacia. Når at du skal finde en god bil, skal du så først kigge efter mærke eller type? Det kommer an på en del ting, bl.a. om du har en forkærlighed for at bestemt brand, hvad du rent funktionelt ønsker af bilen, og hvad du vil signalere.

Find din næste bil hos Pedersen og Nielsen

Start din søgen hos en bilforhandler, fx hos Pedersen og Nielsen, som har et stort udvalg inden for mærker som Kia, Ford, Mazda og Suzuki – foruden de tre brands nævnt ovenfor. Bor du i Midt- eller Nordjylland, kunne du lægge vejen forbi én af Pedersen og Nielsens afdelinger. Aarhus, Aalborg, Randers og Frederikshavn er blot fire af de mange byer, hvor at du kan finde en af deres afdelinger. 

Er du ikke forelsket i et bestemt mærke? Så se blandede udvalg

Hvis du ikke har nogen forkærlighed for et bestemt bilmærke, gør du klogt at lede efter ny bil hos en bilforhandler med blandet udvalg. Så kan du nemlig sammenligne biler på objektive parametre som form, komfort, km pr. liter og tekniske features, fx integreret bakkamera. Når du leder efter en god bilforhandler at se udvalg hos, så kan du allerede tidligt i din søgen se efter finansieringsformer.

Hvilke finansieringsløsninger tilbyder en bilforhandler?

Tilbyder en bilforhandler fx leasing? Og hvis ja, taler vi så operationel eller finansiel leasing? Hvis du ikke har et stort rådighedsbeløb til at fyre af på en ny bil, så kan det være, du bliver nødt til at vælge en leasingløsning for at blive kørende, hvis du ikke er vild med idéen om at optage lån hos banken.

Del artikel