Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du lidt af en beauty-nørd? Disse ting er et must!

Af Annoncør

Beauty og skønhed er blevet en stor del af danskernes liv. Især unge kvinder går meget op i beauty. Her er make-up og hudpleje en stor del af mange unges liv, og der bliver brugt rigtig meget tid på at kigge på videoer, samt at lære hvordan man lægger make-up. Især det med videoerne tager meget af unge kvinders liv. Både instagram og TikTok er fyldt med fantastiske videoer hvor man får tips og tricks til hvordan man lægger den perfekte make-up eller får den bedste hudpleje rutine.

Hvis du er en af de piger der elsker beauty, skønhed og hudpleje skal du kigge med her, for at få inspiration til hvilke beauty ting der er et klart musthave.

Drop skraberen – få dit hår permanent fjernet

Selvom der er kommet stor fokus på hårfjerning, og at man ikke skal bruge hverken billige engangsskrabere, eller bare skrabere der er slidte og gamle, er der stadig mange piger og drenge der bruger skraberen i hverdagen. Dog kan dette være meget tidskrævende og irriterende, og kan ende ud i kløe, røde knopper og indgroede hår. Hvis du vil undgå dette, skal du prøve permanent hårfjerning. Man fjerner simpelthen den uønskede hårvækst med laser. Klik her for at finde mere information og booke en tid.

Hudpleje produkter der passer til din hudtype

Huden er det organ vi faktisk nemmest kan passe på. Dette kan du nemt gøre ved at finde produkter der passer til din hudtype. Alle har forskellige hudtyper, derfor skal du finde ud af hvilken hudtype du har, inden du går ud og bruger mange penge på produkter. Rådfør dig med en specialist inde for området, og få hende eller ham til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, der passer til din hud.

Del artikel

Andre læser også