Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Erhvervslån til små og mellemstore virksomheder

Af Annoncør

Har du brug for ekstra likviditet? Skal der investeres i nyt udstyr eller maskiner til din virksomhed? Så er et erhvervslån fra QRED en mulighed for dig. Et erhvervslån er hurtigt, nemt og bekvemt – og du kan bruge pengene til præcis det, din virksomhed har brug for.

QRED har også et nyt produkt på markedet: Deres grønne lån, som kan bruges til investeringer i energioptimerende tiltag, elbiler eller solceller – for blot at nævne nogle.

Lån til virksomheder

QRED er skabt af iværksættere for iværksættere: Hos dem kan du få hjælp til finansiering af såvel opstart af din virksomhed, som finansiering til den nødvendige udvikling. Bliver du godkendt til et lån, sørger de for, at du har pengene hurtigt efter, at du har ansøgt om et erhvervslån hos QRED.

  • Det er gratis og uforpligtende at ansøge
  • Du har ingen skjulte gebyrer
  • Pengene står på din konto i løbet af få dage

Læs mere om erhvervslån og ansøg om et lån til din virksomhed hos QRED.

Se det nye tilbud – grønne lån

Som noget nyt tilbyder de hos QRED nu også grønne lån til virksomheder og iværksættere, der ønsker at arbejde for flere grønne løsninger. Det kan f.eks. være lån til opsætning af solceller ved din virksomhed, udskiftning af bilparken fra benzin- eller dieselbiler til elbiler eller løsninger, der stiler mod en energioptimering i din virksomhed.

De stigende energipriser har gjort energioptimering og selvforsynende energikilder endnu mere interessant for danske virksomheder, og QRED vil gerne hjælpe den udvikling på vej. Med en investering i grønne løsninger får du f.eks. billigere strøm, og er dermed mindre sårbar overfor udefra kommende faktorer og prisstigninger på elektricitet.

Krav til dig, der søger om grønne lån

Forudsætningen for at få et grønt lån hos QRED er, at du skal kunne dokumentere, at der er aktive tiltag i gang med hensyn til grønne investeringer. Eksempler på sådan dokumentation kan være en faktura på udbetaling til en elbil, et tilbud på solceller eller en egentlig ordrebekræftelse på køb af solceller.

Det grønne lån, de tilbyder hos QRED, skal stemme overens med de øvrige processer i din virksomhed. Det betyder f.eks., at de i forbindelse med deres vurdering af din ansøgning ser på omsætningen i din virksomhed og på, om din virksomhed efter deres mening vil kunne bære lånet.

Se mere om deres grønne lån, og ansøg hurtigt og nemt.

Del artikel

Andre læser også