Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Erlings Jazz- og Ølbar: Fylder hanerne med dansk cider tirsdag den 9. april

Tirsdag den 9. april skifter Erlings øllet ud med dansk cider. Syv forskellige producenter er repræsenteret denne dag, hvor gæsterne kan smage sig igennem hele 10 forskellige slags dansk cider

 

Det kan både ses og mærkes. Foråret er i luften og Aarhusianerne har så småt smidt vintertøjet og fundet solbrillerne frem. Inde på den hyggelige ølbar på hjørnet af Mejlgade og Nørreport er de også kommet i forårshumør. Tirsdag den 9. april inviterer de indenfor til en dag der står i ciderens tegn. Øllet bliver her skiftet ud med den lækre boblende æblevin, der de senere år er blevet mere og mere populær herhjemme.

”I København er cider ved at have fundet vej til specialøl-barerne, og der er sågar åbnet flere steder dedikeret til cider. Vi vil gerne slå et slag for cider i Aarhus, og give vores gæster på Erlings mulighed for at smage sig igennem noget af det bedste cider der bliver lavet her i landet.” siger Casper Søgaard, indehaver af Erlings Jazz- og Ølbar.

Og tidspunktet for at invitere indenfor til en ’æbleskål’ i dansk cider er perfekt. For snart er varmen og de lange lune sommeraftener tilbage, hvor cider er en perfekt følgesvend.

Cider er et fantastisk alternativ til både øl og mousserende vine, og kan drikkes på samme måde som du drikker en god IPA eller champagne. Derfor kommer der tirsdag den 9. april både til at blive serveret cider fra fadølshanerne, men også fra flaske.

 

Cider fra de bedste danske producenter

På dagen kan du smage dig igennem cider fra de bedste danske producenter, som blandt andet Æblerov og anerkendte, lokale Horn Cider. I alt bliver der mulighed for at smage på hele 10 forskellige cidere, fra i alt syv forskellige producenter. Erlings Jazz- Ølbar ser arrangementet startskuddet til at have cider som fast del af udvalget. 

 

FAKTA
Hvad:
Dansk Cider på Erlings Jazz- Ølbar se mere her:
Tirsdag den 9. april
Kl. 16.00-00.00

 

Hvor:
Erlings Jazz- og Ølbar
Nørreport 8
8000 Aarhus C

Det kan du smage:
På dagen kan du smage på dansk cider fra Æblerov, Horn Cider, Mergelsø, Nagelsbjerg, Decideret, Ciderrevolution, Sur Cider