Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Erotisk og eksplicit: Verdensstjerne skruede op for temperaturen på NorthSide

Af Freja Dumont
Foto: NorthSide // Hjalte Gregersen
Foto: NorthSide // Hjalte Gregersen

NorthSides første internationale hovednavn, Troye Sivan, indtog i går eftermiddags Echo-scenen med sin silkebløde vokal og et, for at sige det mildt, flirtende show, hvor der ikke var overladt meget til fantasien.

Den 29-årige australske popstjerne og queer-ikon startede festen i Eskelunden med megahittet ‘Got Me Started’, som har floreret en del på TikTok, og som mange iblandt publikum tydeligvis genkendte og ivrigt hoppede med til.

I selskab med sine mandlige, og meget muskuløse, backupdansere gav Sivan den hele armen med masser af velkoreograferede trin, og man kan næsten ikke tro, at hovedpersonen først for nyligt har lært at danse.

Der blev råflirtet, snavet og dryhumpet på scenen, og de seksuelle “under”toner blev meget eksplicitte, da Sivan på et tidspunkt satte sig på knæ, mens en af danserne placerede mikrofonen foran sit skridt.

Stemningen var løssluppet og flirtende og hovedpersonens budskab om, at du kan elske og være lige den, du har lyst til, klinger meget godt med tidsånden i dag.

Fangede ikke alle

Den underholdende og veludførte showdel kompenserede da også, når der var sange, som den gængse NorthSide-festivalgænger ikke umiddelbart kunne synge eller danse med til.

For dem var der også en del af, og flere, især fra den lidt ældre generation, forlod også pladsen i løbet af koncerten.

Sivans tilstedeværelse og autencitet på scenen gjorde dog, at de fleste blandt publikum blev holdt til ilden.

“Why did it take me so long to come to Aarhus?” udbrød Sivan med sin charmerende australske accent, da han allerede I starten af koncerten henvendte sig til sit publikum.

Og selvom det er lidt af en kliché, gik det rent ind, da Sivan proklamerede, at NorthSides publikum var de bedste, han hidtil har spillet for på sin igangværende verdensturné.

Man følte, at Sivan var oprigtigt glad for at stå overfor de mange fremmødte mennesker i Aarhus, som han også flere gange henvendte sig til i løbet af koncerten.

Erotisk og eksplicit: Verdensstjerne skruede op for temperaturen på NorthSide

Eufori, energi og stærkt fællesskab

Sivans optræden bød ikke kun på fest, dans og liderlige tekster.

Der var nemlig også momenter, hvor det blev mere følelsesladet og inderligt, hvilket gav en god diversitet til koncertoplevelsen.

Som f.eks. da han sang ‘One of Your Girls’, som omhandler den ultimative homoseksuelle lidelseshistorie: forelskelsen i en heteroseksuel fyr.

Det perfekte punktum blev sat, da megahittet ‘Rush’ gik i gang. En genialt produceret popsang, som har alt , der skal til for at sætte gang i festen.

I omkvædet gentog Sivan med sin lyse falset “It’s so good, it’s so good” over et kor af dybe, råbende mandestemmer.

Og vi må erklære os enige – det var godt. Også på trods af, at hovedpersonens silkebløde stemme nogle gange druknede lidt. I hverfald på de bagerste rækker.

Troye Sivan formåede dog alligevel at forføre publikum med sin smittende entusiasme og ufiltrerede tekster.

Selvom der tydeligvis var mange i blandt publikum, som ikke altid genkendte sangene, var alle øjne tryllebundet på Sivan, som overlegent understregede sin velfortjente stjernestatus.

Vi kvitterer derfor med fire flotte stjerner ud af fem.

Erotisk og eksplicit: Verdensstjerne skruede op for temperaturen på NorthSide

Del artikel

Andre læser også