Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et scoop: Verdenskendte bartendere bag ny cocktailmenu på Cock’s & Cows 

Af Jan L. Pedersen

Når Cock’s & Cows på fredag åbner dørene, er tingene ikke helt som de plejer. Fredag er nemlig dagen hvor man lancerer en helt ny cocktailmenu, som er lavet i samarbejde med cocktaileksperterne Rasmus Shepherd-Lomborg og Nick Kobbernagel, som er mændene bag den verdensberømte Cocktailbar Ruby (Kåret som top 20 bar i verden)

Selvom Cock’s & Cows er relativt nye i Aarhus, kender de fleste dem formentlig for deres burgere, men cocktails spiller også en stor rolle på restauranten. Hvad mange ikke ved er nemlig, at Cock’s rent faktisk er en forkortelse af cocktails, hvilket er historien bag det iøjnefaldende navn. At cocktails er en vigtig ingrediens hos burgerrestauranten, bliver der nu sat en tyk streg under, når man på fredag lancerer en storstilet cocktailmenu udviklet i samarbejde med Rasmus Shepherd-Lomborg og Nick Kobbernagel – to klare stjerner på den danske cocktailhimmel. 

Noget af et scoop

Hos Cock’s & Cows glæder man sig til lanceringen af den nye cocktailmenu, og det kan restaurantens gæster også roligt gøre, skal man tro folkene bag. ”Det er noget af et scoop det her, og vi kan faktisk ikke rigtigt få armene ned. Rasmus og Nick er muligvis de største cocktailguruer, vi har i Danmark, og det er virkelig med stolthed, at vi præsenterer det her samarbejde og den nye menu. Vi har haft en del prøvesmagninger i den her proces, og jeg kan ikke sige så meget andet end, at det har været en fornøjelse. De er virkeligt dygtige, og de nye cocktails smager ganske enkelt forrygende. Vi glæder os helt vildt til at præsentere dem for vores gæster i Aarhus og håber at mange vil komme forbi og smage på fredag og i fremtiden”, siger Lasse Wiwe, Partner i Cock’s & Cows.

Hvad: Lancering af ny Cocktailmenu

Hvor: Cock’s & Cows, Åboulevarden 9, 8000 Aarhus C

Hvornår: Fredag d. 25. oktober

Et scoop: Verdenskendte bartendere bag ny cocktailmenu på Cock’s & Cows 

Del artikel

Andre læser også