Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et valgløfte som holder: Restaurant Klokken lover sprødt valgflæsk og tyk sovs

Af anders@sommersangdigital.dk

En duft af valgflæsk af bredt sig over nationen de seneste uger, men har du også svært ved at finde hoved og hale i de mange budskaber, løfter og holdninger, der svirrer? Så fortvivl ej, for Restaurant Klokken inviterer indenfor til valgflæsk, man forstår: Som ad libitum!

 

Restaurant Klokken i Mindegade giver dig nu muligheden for at spise mere valgflæsk end politikerne lover i disse tider, når de åbner dørene op for en sand flæskefest på valgdagen den 5. juni. Her vil hele Danmarks nationalret, nemlig stegt flæsk med persillesovs, blive serveret i den form, som passer de fleste: Som ad libitum!

 

Særligt i disse valgkampstider, mener vi, at vores gæster fortjener noget veltillavet, dansk mad uden dikkedarer. Derfor synes vi, det er passende at invitere indenfor til Valgflæsk – bare uden tomme løfter, griner Morten Pedersen, direktør og partner i DiningSix, der står bag Klokken.

 

Der er altså både sprødt flæsk og tyk sovs på menuen (og valgplakaten) hos Klokken, der lover, at man ikke går hverken sulten eller skuffet derfra. For bare 225 kroner kan man mæske sig i gris, kartofler, rødbeder og sovs og ovenikøbet slukke tørsten med en halvliters fadøl. Vil du hellere nyde hofretten hjemme, så har man på Klokken helt eksklusivt gjort det muligt at bestille Valgflæsk som take-away på valgdagen – Det er da til at forstå!

 

Et valgløfte som holder: Restaurant Klokken lover sprødt valgflæsk og tyk sovs

Se den fulde menu eller bestil som take-away her: 

 

Del artikel

Andre læser også