Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fed inspiration: Populær influencer laver kreativt julepynt i Magasin i dag

Af Michael Qureshi

Elsker du kreativt julepynt?

Eller vil du elske at få inspiration og gode ideer til at pifte hjemmet lidt op med ekstra julestemning? Så bør du kigge forbi Magasin senere i dag.

Her kigger den populære gør-det-selv-influencer Johanne Kohlmetz forbi klokken 16.00-18.00.

Johanne har over 84.000 følgere og er især kendt blandt yngre kvinder for hendes mange kreative påfund i forhold til at lave fede ting i hjemmet for billige penge.

Magasin bakker op om skønt tiltag

Socialt arbejde har altid haft en særlig plads i Magasins hjerte, og derfor har stormagasinet i år valgt at støtte op om Fredenskirken og deres sociale fællesskaber Sysseltinget og KreaGruppen, som samler kvinder i alle aldre om kreativt håndarbejde.

I den forbindelse donerer Magasin gammelt gavepapir og juleemballage til aarhusianerne, som kan lære at lave deres eget upcyclede julepynt og på den måde forlænge materialernes levetid.

Fed inspiration: Populær influencer laver kreativt julepynt i Magasin i dag

Siden 1990’erne har Fredenskirken i Aarhus gennem Sysseltinget samlet kvinder i alle aldre om håndarbejde og kreativitet – udover at fungere som et socialt fællesskab, hvor kvinder kan udfolde deres kreative kunnen og få nye venskaber.

I forbindelse med julen 2022 har de kreative kvinder fremstillet 300 håndlavede engle af gamle salmebøger og bibler, der på den måde undgår at blive smidt ud og får en betydeligt længere levetid.

“En stor del af Magasins ansvarlighedsstrategi bygger på, at vi vil være en aktiv del af lokalsamfundet omkring vores forretninger, og derfor giver det rigtig god mening for os at støtte op om det lokale sammenhold og fællesskab, som Fredenskirken har opbygget for kreative kvinder gennem Sysseltinget,” lyder det fra Suzan Papuga, department store manager i Magasin Aarhus.

300 engle sælges helt eksklusivt i Aarhus

De 300 engle, som Sysseltinget har skabt af gamle salmebøger og bibler, bliver solgt eksklusivt og i et begrænset antal i Magasins forretning i Aarhus, som på den måde håber at kunne brede kendskabet til fællesskabet og deres sociale arbejde.

Kreativitet har ingen alder, og derfor har Sysseltinget og Fredenskirken for nylig skabt søsterfællesskabet KreaGruppen, som primært henvender sig til den yngre målgruppe.

For at øge kendskabet til KreaGruppen har Magasin i år arrangeret en jule-workshop, hvor deltagerne kan lære at lave deres eget upcyclede julepynt af Magasins juleemballage sammen med den populære gør-det-selv-influencer Johanne Kohlmetz.

“Under corona blev det ekstra populært at dyrke kreative hobbyer, og alt tyder på, at det er en trend, som hænger ved – også hos de unge.

Derfor håber vi også, at en event som denne betyder, at endnu flere får øjnene op for KreaGruppen og det gode fællesskab, hvor kvinderne mødes cirka en gang om måneden for at folde papirblomster, væve vægophæng, pynte hårbøjler og meget mere,” forklarer Suzan Papuga.

Workshoppen foregår den 8. december kl. 16.00-18.00 i Magasin Aarhus.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Del artikel

Andre læser også