Lækker efterårsmenu: Få 9 serveringer og ad libitum drikkevarer for 495 kr.


Der er spændende efterårs-nyheder på menuen hos Restaurant Spiselauget – og endnu engang er der noget for enhver smag.
Menuen kræser om de råvarer, som for Spiselauget repræsenterer efterårs-sæsonen bedst muligt.
Menuen indeholder bl.a. jordskokkesuppe og oksefilet med gulerodspuré, græskar m.m.
Konceptet er social dining, og der serveres enten 6 eller 9 serveringer.
Begge menuer kan ses her:
6 serveringer
Forret:
- Jordskokkesuppe – Brunet smør – Brøndkarse
- Hvid fisk – Burrata – Ruccula – Mynteolie
Hovedret:
- Oksefilet – Gulerodspuré – Sauce demi glace
- Græskar – Ristede kikærter – Tomatreduktion
- Pommes Anna
- Efterårsgrønt – Honningglaserede beder og rødder
Pris 395 kr. (Inkl. ad libitum drikke i 2 timer. Skal vælges af hele bordet.)
9 serveringer
Snacks:
- Padrons – Gammelknas
- Sprødt kyllingeskind – Morkelcreme
Forret:
- Jordskokkesuppe – Brunet smør – Brøndkarse
- Hvid fisk – Burrata – Ruccula – Mynteolie
Hovedret:
- Oksefilet – Gulerodspuré – Sauce demi glace
- Græskar – Ristede kikærter – Tomatreduktion
- Pommes Anna
- Efterårsgrønt – Honningglaserede beder og rødder
Dessert:
- Brownie – Brombær – Vaniljeis
Pris 495 kr. (Inkl. ad libitum drikke i 2 timer. Skal vælges af hele bordet.)

Drik så meget, du kan
Som altid følger der drikkevarer ad libitum med til Spiselaugets aftenmenuer.
Drikkevarebuffeten indeholder både husets hvid- og rødvin, fadøl, cocktail, hjemmelavet iste, citron lemonade, sodavand, alkoholfri øl- og vin samt isvand.
Det er dermed muligt for alle at få slukket tørsten, både med eller uden alkohol.
Menuen kører hver tirsdag til lørdag fra kl. 17 til og med den 12. november.
Du kan også få menuen mandag-lørdag i uge 42 (efterårsferien) sideløbende med DinnerDays.
Booking af bord sker lige her.
Der er altså lagt op til en hyggelig efterårsaften med dem, du holder af!