ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker efterårsmenu: Få 9 serveringer og ad libitum drikkevarer for 495 kr.

Af Freja Dumont

Der er spændende efterårs-nyheder på menuen hos Restaurant Spiselauget – og endnu engang er der noget for enhver smag.

Menuen kræser om de råvarer, som for Spiselauget repræsenterer efterårs-sæsonen bedst muligt.

Menuen indeholder bl.a. jordskokkesuppe og oksefilet med gulerodspuré, græskar m.m.

Konceptet er social dining, og der serveres enten 6 eller 9 serveringer.

Begge menuer kan ses her:

6 serveringer

Forret:

  • Jordskokkesuppe – Brunet smør – Brøndkarse
  • Hvid fisk – Burrata – Ruccula – Mynteolie

Hovedret:

  • Oksefilet – Gulerodspuré – Sauce demi glace
  • Græskar – Ristede kikærter – Tomatreduktion
  • Pommes Anna
  • Efterårsgrønt – Honningglaserede beder og rødder

Pris 395 kr. (Inkl. ad libitum drikke i 2 timer. Skal vælges af hele bordet.)

9 serveringer

Snacks:

  • Padrons – Gammelknas
  • Sprødt kyllingeskind – Morkelcreme

Forret:

  • Jordskokkesuppe – Brunet smør – Brøndkarse
  • Hvid fisk – Burrata – Ruccula – Mynteolie

Hovedret:

  • Oksefilet – Gulerodspuré – Sauce demi glace
  • Græskar – Ristede kikærter – Tomatreduktion
  • Pommes Anna
  • Efterårsgrønt – Honningglaserede beder og rødder

Dessert: 

  • Brownie – Brombær – Vaniljeis

Pris 495 kr. (Inkl. ad libitum drikke i 2 timer. Skal vælges af hele bordet.)

Lækker efterårsmenu: Få 9 serveringer og ad libitum drikkevarer for 495 kr.
Foto: Spiseguiden.dk

Drik så meget, du kan

Som altid følger der drikkevarer ad libitum med til Spiselaugets aftenmenuer.

Drikkevarebuffeten indeholder både husets hvid- og rødvin, fadøl, cocktail, hjemmelavet iste, citron lemonade, sodavand, alkoholfri øl- og vin samt isvand.

Det er dermed muligt for alle at få slukket tørsten, både med eller uden alkohol.

Menuen kører hver tirsdag til lørdag fra kl. 17 til og med den 12. november.

Du kan også få menuen mandag-lørdag i uge 42 (efterårsferien) sideløbende med DinnerDays.

Booking af bord sker lige her.

Der er altså lagt op til en hyggelig efterårsaften med dem, du holder af!

Del artikel