Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stimulerer alle sanser: Få en helt unik koncertoplevelse i Aarhus

Af Freja Dumont

Hvorfor skal koncerter kun opleves med ørerne? Sådan spørger de tre unge koncertarrangører bag SENSUS.

Spillestedet turkis inviterer torsdag d. 13. april til en unik koncertoplevelse, hvor alle fem sanser bliver udfordret.

Med musik fra Louisiana-fødte og Aarhus-baserede Jeremy Troy, friske drikkevarer fra lokale producenter og visuel kunst af Synkron Media, er der lagt op til en koncert udover det sædvanlige.

Her skal publikum opleve en koncert, der underbygges af dufte, smage, visuelle installationer og taktile indtryk, for at stimulere alle kroppens fem sanser og udvide koncertformatet.

Køb dine billetter her.

Udfordrer traditionelt koncertformat

De tre unge aarhusianere bag projektet mødte hinanden til et kursus afholdt af Dansk Live, en interesseorganisation for danske spillesteder, og de fandt hurtigt en fælles lyst til at udfordre det traditionelle koncertformat.

”Vi blev meget hurtigt enige om, at vi gerne ville skubbe til nogle ting i livebranchen” fortæller Liva Egbo Hannelius, der sammen med Jacob Nour og Laurids Juul Langballe står bag konceptet.

”Livebranchen kan godt være ret stucked i sin måde at gøre tingene på, så vi havde lyst til at prøve noget nyt,” supplerer Jacob.

Derfor har de skabt konceptet SENSUS, hvor publikum ikke kun skal høre en koncert med den 23-årige multi-instrumentalist Jeremy Troy, men også smage drikkevarer fra de lokale producenter Norbæk Gårdbryggeri og Weekend Water, dufte sig igennem koncerten, lade følesansen gå på opdagelse og nyde visuals fra Aarhus-baserede Synkron Media.

”Koncerter er altid fadøl, lysshow og lugten af sved, men vi giver publikum et alternativ. Ved at lade alle fem sanser arbejde, skaber vi en helt ny koncertoplevelse, og rammerne her hos turkis er jo geniale til det”, fortæller Laurids.

Hvor: Spillestedet turkis
Hvornår: Torsdag den 13. april
Hvor meget: 45 kroner

SENSUS er en del af Restage og skabt i samarbejde med turkis, Dansk Live og Mino Danmark og er støttet af Tuborgfondet og Aarhus Kommune.

Del artikel

Andre læser også