Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Imponer dine gæster: Få kokken hjem til din næste fest

Af Freja Dumont

Fødselsdag, bryllup, konfirmation eller studentergilde. En fejring kræver ekstraordinær god mad.

Men hvordan sikrer man en uforglemmelig kulinarisk oplevelse, hvis man gerne vil afholde festen i personlige og hjemlige rammer?

Svaret er gourmetcatering. Her skræddersyer professionelle kokke en menu præcis efter dine præferencer og budget.

Derudover kommer de ud og sørger for at skabe en unik restaurantoplevelse enten hjemme hos dig selv, i lejede lokaler eller i et festtelt i haven.

Vi har fundet fire steder med gourmetcatering i Aarhus, som alle kan levere fantastiske menuer til din næste festlige begivenhed.

Black Sheep Gourmet

Black Sheep er private dining på Michelin-niveau, hvor de to kokke Bryan og Kasper kommer ud til deres gæster og laver unikke spiseoplevelser.

Duoen laver gourmetmad til alle livets fester og til virksomheder, der vil gerne vil gøre noget ekstra for deres ansatte. 

Fra deres base i Aarhus deler de ud af deres kulinariske kærlighed, og giver flere mulighed for at få unikke madoplevelser og mere intimitet om bordet. 

Bryan er tidligere køkkenchef hos Treetop i Vejle, og Kasper har en fortid som køkkenchef på Frederikshøj. For 2 år siden startede de to et nyt eventyr sammen med målet om at tilbyde sublim gourmet til alle – og ikke kun de få, som det er forundt at besøge landets fineste restauranter. 

Det er i dag blevet til Black Sheep Gourmet, som både pisker stemning og smør op til dit næste arrangement.

Hvordan: Læs mere om Black Sheep Gourmet og book lige her

Imponer dine gæster: Få kokken hjem til din næste fest

Møllers Gastronomi

Møllers Gatronomi bringer den ultimative gastronomiske oplevelse direkte ind i din spisestue med besøg fra deres kompetente kokke.

Kokkene besøger dig i dit hjem og har fokus på god, hjemmelavet mad lavet med kærlighed og omtanke.

På den måde kan du nyde måltidet i velkendte og trygge omgivelser, mens du, dine gæster og atmosfæren er i fokus.

Uanset om det er en stor, ekstravagant begivenhed eller en mere intim fest, er der plads til alle slags livsfejringer. Det vigtigste er, at selve festen er i centrum.

Med gourmet catering fra Møllers Gastronomi kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på det vigtigste – dig og dine gæster.

Desuden udlejer Møllers Gastronomi et festlokale på en af Aarhus’ mest unikke lokationer, som kan lejes til events og selskaber. Psst.. Du kan også få lækkert surdejsbagværk på Møllers Gastronomi torsdag til lørdag fra kl. 7.30 til 10.30.

Hvordan: Læs mere om Møllers Gastronomi og book lige her

Louise’s Private Dining

Louise bringer uforglemmelige gourmetoplevelser direkte til dit hjem.

Uanset om du ønsker at imponere dine gæster ved en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dig selv og dine nærmeste, står hun klar til at skabe magi i dit eget køkken.

Med Louise får du ikke kun en ekspert i madlavning, men også en personlig rådgiver, der skaber en skræddersyet oplevelse baseret på dine præferencer.

Hun vil i samarbejde med dig udvikle en menu, der passer til dine smagsløg og behov.

Mad har altid været en stor del af Louises liv, og hun er vokset op i et køkken, da hendes far er selvstændig erhvervsdrivende. Her har hun haft fornøjelsen af at hjælpe til med mad til restauranter og catering fra en ung alder.

Denne opvækst har vækket en passion for madlavning i Louise, og hun drømmer om at starte sit eget sted og skabe sin egen kulinariske oase en dag.

Hvordan: Læs mere om Louise’s Private Dining og book lige her

Private Dining By C

Du kan få et uforglemmeligt arrangement med by C’s private dining, som skaber den perfekte atmosfære til dig og dine gæster, hvor I kan forkæle jeres smagsløg og få en enestående kulinarisk oplevelse på højt niveau. 

Private Dining By C tilbyder high-end gastronomiske oplevelser, og med erfaring, høj faglighed samt en uddannet kok fra Michelin-restauranten Frederikshøj, er hver serveringen udført ned til mindste detalje.

Dette for at give den høje kvalitetsoplevelse af at have egen personlig kok i køkkenet, som både laver maden, serverer, og rydder op – med et smil.

Uanset om dit arrangement er firma- eller privatrelateret, kan by C give gastronomien, for at skabe et mindeværdigt arrangement.

I samarbejde med Theis Vine tilbydes der også ekstraordinære vinmenuer tilpasset efter maden og det personlige behov.

Hvordan: Læs mere om Private Dining By C og book lige her.

Del artikel

Andre læser også