Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Imponer dine gæster: Få kokken hjem til din næste fest

Af Freja Dumont

Fødselsdag, bryllup, konfirmation eller studentergilde. En fejring kræver ekstraordinær god mad.

Men hvordan sikrer man en uforglemmelig kulinarisk oplevelse, hvis man gerne vil afholde festen i personlige og hjemlige rammer?

Svaret er gourmetcatering. Her skræddersyer professionelle kokke en menu præcis efter dine præferencer og budget.

Derudover kommer de ud og sørger for at skabe en unik restaurantoplevelse enten hjemme hos dig selv, i lejede lokaler eller i et festtelt i haven.

Vi har fundet fire steder med gourmetcatering i Aarhus, som alle kan levere fantastiske menuer til din næste festlige begivenhed.

Black Sheep Gourmet

Black Sheep er private dining på Michelin-niveau, hvor de to kokke Bryan og Kasper kommer ud til deres gæster og laver unikke spiseoplevelser.

Duoen laver gourmetmad til alle livets fester og til virksomheder, der vil gerne vil gøre noget ekstra for deres ansatte. 

Fra deres base i Aarhus deler de ud af deres kulinariske kærlighed, og giver flere mulighed for at få unikke madoplevelser og mere intimitet om bordet. 

Bryan er tidligere køkkenchef hos Treetop i Vejle, og Kasper har en fortid som køkkenchef på Frederikshøj. For 1 år siden startede de to et nyt eventyr sammen med målet om at tilbyde sublim gourmet til alle – og ikke kun de få, som det er forundt at besøge landets fineste restauranter. 

Det er i dag blevet til Black Sheep Gourmet, som både pisker stemning og smør op til dit næste arrangement.

Patrick F.

Patrick F. er din personlige kok, der kommer ud og fremtryller mad, som både indbyder til samvær, dialog og madglæde.

Her får du eksklusiv mad i udsøgt kvalitet med lækre smage, smuk æstetik og uimodståelige detaljer.

Stedets erfarne kokke laver mad lige der, hvor du ønsker det – og du kan få alt fra en 3-retters menu til 10 personer til en buffet til 300 spisende gæster.

Cateringfirmaet har særligt udmærket sig inden for Gourmet Tapas og Social Dining, og maden tilpasses altid dine ønsker og personlige smagsløg.

Alt du skal gøre er at sætte rammen – så kommer Patrick F. og tilsætter krydderiet og skaber fundamentet for den gode fest.

Imponer dine gæster: Få kokken hjem til din næste fest

Møllers Gastronomi

Møllers Gatronomi bringer den ultimative gastronomiske oplevelse direkte ind i din spisestue med besøg fra deres kompetente kokke.

Kokkene besøger dig i dit hjem og har fokus på god, hjemmelavet mad lavet med kærlighed og omtanke.

På den måde kan du nyde måltidet i velkendte og trygge omgivelser, mens du, dine gæster og atmosfæren er i fokus.

Uanset om det er en stor, ekstravagant begivenhed eller en mere intim fest, er der plads til alle slags livsfejringer. Det vigtigste er, at selve festen er i centrum.

Med gourmet catering fra Møllers Gastronomi kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på det vigtigste – dig og dine gæster.

Desuden udlejer Møllers Gastronomi et festlokale på en af Aarhus’ mest unikke lokationer, som kan lejes til events og selskaber. Psst.. Du kan også få lækkert surdejsbagværk på Møllers Gastronomi torsdag til lørdag fra kl. 7.30 til 10.30

Mundret

Mundret er et moderne og nytænkende koncept med fokus på årstidernes skiftende smagskombinationer, kvalitetsråvarer og unik service. 

Hos Mundret kan du bestille små anretninger i bægre, som vil imponere enhver. Vælg en af de faste menuer eller sammensæt selv mundretterne ud fra egne eller gæsternes personlige præferencer.

Mulighederne er mange, og personalet står altid klar til at vejlede.

Med catering fra Mundret slipper du for at stå i køkkenet, da stort set alle retter er kolde og opvasken efterfølgende er minimal. 

Uanset om du skal holde sommerfest, fejre fødselsdag, bryllup, konfirmation, studentergilde eller reception, så passer Mundrets koncept til enhver begivenhed.

Faktisk tilbyder Mundret også udlejning af festlokale i Risskov; Mundret Lounge Risskov. 

Del artikel

Andre læser også