Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få pirret fantasien: Besøg Danmarks frækkeste messe

Af Freja Dumont

Trænger du og din partner til at udvide jeres horisont? Så skal I måske besøge Danmarks frækkeste messe i Arena Randers.

Erotic World er nemlig tilbage fra torsdag d. 7. marts til lørdag d. 9. marts, og det betyder, at du igen kan opleve en erotisk messe for det voksne publikum, der søger oplevelser, inspiration samt nyheder inden for alt lige fra samliv til voksenlegetøj.

Lige meget om man som gæst har prøvet det før eller er ny i gamet, er der masser at komme efter i år. 

Læs mere og køb billetter lige her. Der sælges også billetter i indgangen i hele åbningstiden.

Nye frække oplevelser for par

Som noget nyt er Erotic World klar med mange nye tiltag, der nok skal få opstemte par helt op at ringe, og rundt omkring på messeområdet er der bl.a. placeret fire krammebokse.

“Disse aflukkede og private funbokse er tiltænkt par, der har brug for og lyst til at komme lidt væk fra hurlumhejet og de mange publikummer.

Her kan de helt intimt give hinanden et kram og kys,” siger arrangøren Dennis Fuller, der oplyser, at hver krammeboks er på et par kvadratmeter og indrettet med alskens udstyr af seksuel karakter eksempelvis en gabestok, en massagebriks eller en Sybian sexmaskine.

“Så kan det da godt være, at gæsterne laver noget andet end at kramme i vores funbokse. Det ligger os fjernt at bestemme over folks lyster og laster,” griner Fuller, der tror, at tilbuddet er egnet dem, der endnu ikke er klar til at bevæge sig på messens på stadig større swingeromåde.

Få pirret fantasien: Besøg Danmarks frækkeste messe

Kom tæt på de velformede dansere

Ikke alle nyheder i Randers – og senere Valby – er rettet mod par.

I en særlig del af Arena Randers kaldet ‘Down Under’ kan nysgerrige mænd komme helt tæt på nogle af messens velformede dansere.

Der bliver nemlig stillet en række såkaldte tjekkiske gloryholes op.

Et tjekkisk gloryhole er et sexmøbel, som en kvinde eller mand kan lægge sig ind i, hvorefter vedkommendes underliv blottes overfor tilskuerne, mens overkrop og ansigt er gemt bag forhæng.

“Ikke nok med at nogle af stripperne viser sig frem på denne måde, så giver vi også de modige ekshibitionister blandt publikum med mulighed for at gøre det sammen. Helt anonymt,” siger Fuller med et forventningsfuldt glimt i øjet.

Derudover vil der som altid være faste stande med salg af dildoer, piske og glidecreme, lingeri, kondomer og tatoveringer.

Og selvfølgelig er der masser af både herre- og damestrip, ladies lounge, fadbamser, Redbull og vodka, samt de nyere tiltag som swingerområde og alskens sexologiske foredrag.

Uanset hvem du er, kan du glæde dig til en messe, der nok skulle kunne lune samtlige ekstremiteter og sikre dig et hedt forår under dynen.

Derfor skal du besøge Erotic World

Bliv klogere – uanset om det er din messedebut eller din 10. messe i træk, og lige meget hvad din alder, din seksualitet og dit køn er, så kan du finde foredrag og udstilllere, hvor du lære noget nyt om erotik og intimitet ved de mange foredrag. 

Samtale – De professionelle udstillere er entusiastiske og vidende om deres produkter, og de er altid klar til en god snak og givende vejledning. Her er aldrig købetvang.

Samtykke ER sexet – jo mere du ved om din egen seksualitet og din partners lyster, desto bedre bliver du til at både give udtryk for og bede om samtykke. Og den viden bygger på en bred samtale uden skam, hvilket hele messeoplevelsen i bund og grund lægger op til. 

God stemning – lige som man ikke kun tager på Roskilde Festival for musikkens skyld, er et besøg på Erotic World så meget mere end shows, shops og foredrag. Stemningen i en fyldt hal er uforlignelig, pirrende og stimulerende.

Leg hele livet – som børn elskede vi at lege med biler og Barbier. Som voksne glemmer vi at lege. Det er synd og skam, for voksne, der leger med håndjern, glidecreme og hinanden, smiler mere. Erotic World er ikke blot en stor legeplads for voksne, den giver inspiration til flere lege derhjemme.

Få pirret fantasien: Besøg Danmarks frækkeste messe

Imponerende og legende shows

Showbarens artister står også klar til at tryllebinde dig med deres imponerende, legende og kunstneriske shows, supercharmerende smil, og ultraveltrimmede kroppe, som man bare må have en smagsprøve på, til de sitrende, rytmiske toner fra DJ’ens mixerpult.

Du kommer herfra med en fantastisk oplevelse og hvem ved, måske en helt ny måde at gribe verden og din bedre halvdel an på.

“Vi har opgraderet hele vejen rundt. Blandt andet er BDSM-scenen kraftigt udvidet med flere shows, som er mere varierede end nogensinde.

Her kan man være vidne til kvinder, der piskes til orgasme, mens andre får UV-voks smeltet over sig, så man kan se stearinen lyse i mørket.

Og det bedste af det hele er så, at vi har fået flere, større og bedre skærme placeret over hele messe-arealet,” forklarer Dennis Fuller.

Det betyder, at der bliver live-transmitteret, hvad der foregår på messens scener og mere lukkede områder som Ladies’ Lounge, til hele hallen, så man ikke går glip af noget.

Få pirret fantasien: Besøg Danmarks frækkeste messe

Her er intet tabu

Dennis Fuller drømmer om mere end at blot underholde og pirre, og han mener, at messerne er med til at gøre op med den lille sexskam, vi alle går rundt med og samtidig forbedre den store samtale om seksualitet og samtykke, lyster og intimitet.

Dygtige eksperter og erfarne udøvere giver foredrag om alt fra samtykke til smæk, fra tantra til polyforhold, fra kinks til rejsningsproblemer og fra mindfucks til porno.

Intet er tabu – for viden om seksualitet gør os alle sammen gladere og til bedre elskere. 

“Seksualitet er så meget mere end blot frem og tilbage. Sex er leg. Og voksne der leger, smiler mere,” siger Dennis med et kærligt grin.

Han er især glad for, at publikum har taget så godt imod den nye og lækre stil, som Erotic World har præsenteret de senere år:

“Gæsterne er altid i godt humør og behandler hinanden respekt og lydhørhed, på trods eller måske i kraft af den store aldersspredning.

Her kommer de helt unge nysgerrige for første gang, unge fyre og piger, som bare tør tage chancen og lære noget nyt.

Hvad: Erotic World-messe
Hvor: Arena Randers, Fyensgade 1
Hvornår: Torsdag d. 7. marts : kl. 18.00 – 00.00, fredag den 8. marts: kl. 14.00 – 01.00 og lørdag den 9. marts: kl. 14.00 – 01.00

Her er venindepar og vennegrupper, der blander sig med modne kærestepar og singler i alle aldre.

Det skaber en forrygende stemning, som man skal opleve,” siger Dennis.

Del artikel

Andre læser også