Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smagen af dansk sommer: Få 5 retter for 450 kr. hos populær restaurant

Af Freja Dumont

Kalenderen siger juni, og sommeren er i den grad landet i Aarhus.

Det fejrer hyggelige Restaurant MellemRum ved at sætte årstidens lækre sæsonprægede råvarer på menuen.

Og hvad skriger mere dansk sommer end friske asparges, rabarber og jordbær?

Alt dette – og meget mere – er at finde i stedets nye sommermenu.

Igennem hele sommeren er det muligt at få serveret en 5-retters menu på Restaurant MellemRum for kun kr. 450 kr. per person – og sommermenuen fås selvfølgelig også i en vegetarisk udgave.

For kun 350 kr. ekstra får du skænket 5 nøje udvalgte glas vin til maden – ja tak!

SOMMERMENU 2023

  • Rillette af hvid fisk med sprøde grønne æbler samt maltcrumble
  • Noix De Jambon – Bertel x Museth (dansk tørret skinke) dehydrede gulerødder, brunet smør & syltet tykmælk
  • Yakatori af grillet selleri med ristet sesamemulsion & nordisk “slaw” på løvstikke, radiser & spidskål
  • Kalvebavette i malt-BBQ med broccoli & nye løg
  • Rabarber, jordbær & stikkelsbær med kærlighed

Pris for sommermenu

5 retter 450 kr.
Inkl. 3 glas vin 675 kr.
Inkl. 5 glas vin 800 kr.

VEGETARISK SOMMERMENU

  • Friteret blomkål med sprøde grønne æbler & maltcrumble
  • Dehydrede gulerødder, estragon, brunet smør & syltet tykmælk
  • Yakatori af grillet selleri med ristet sesamemulsion & nordisk “slaw” på løvstikke, radiser & spidskål
  • Cremede danske ancialinser, lyonniase, ærter & lagret unika Havgus
  • Rabarber, jordbær & stikkelsbær med kærlighed

Pris for vegetarisk sommermenu

5 retter 450 kr.
Inkl. 3 glas vin 675 kr.
Inkl. 5 glas vin 800 kr.

Nye retter og klassikere på menuen

I 15 år har Restaurant Mellemrum fristet med alt fra meunierestegt hvid fisk til langtidsstegt kalvesteg – ikke at forglemme restaurantens signaturret: Cognacflamberet steak af oksemørbrad, som har været på menuen i stedets 15 år lange levetid.

“Vi bruger ikke en formue på dyre designermøbler og krystalglas. Vi bruger i stedet mange kræfter på det, vi kommer i glassene og på tallerkenerne.

Sommermenuerne er sammensat af sæsonens friske danske råvarer, tilsat et godt håndværk med god energi og kreativitet. Der er et par helt nyudviklede retter samt nogle, vi har lavet flere gange før.

Som f.eks. vores ret  ‘dehydreret gulerod’, hvor vi tørrer gulerødder og koger dem op i gulerodssaft med masser af smag. Det smager simpelthen fantastisk,” siger Allan Hvid Holm Thallaug, ejer af Restaurant MellemRum.

Så inviter kæresten, manden, konen, børnene, kollegaerne eller hvem-som-helst med på Restaurant MellemRum og smag den lækre sommermenu.

Det er muligt at bestille sommermenuen fra fredag d. 23. juni og helt frem til lørdag d. 12. august 2023. Menuen skal bestilles af hele bordet.

Du kan bestille bord lige her.

Del artikel

Andre læser også