Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få billetter tilbage: Kom til storslået Helmig-koncert i Ceres Park

Af Freja Dumont

Nu sker det endelig! Popkongen af Aarhus indtager for første gang et dansk stadion for at fyre sin helt egen koncert af.

Det siger næsten sig selv, at arenaen bliver dén hjemmebane, aarhusianske Thomas Helmig kender bedst af alle: Ceres Park.

Her har han hele sit liv fulgt de lokale helte i de hvide bluser – AGF – fra tilskuerpladserne.

Lørdag den 11. juni 2022 er det Thomas Helmig selv, der er på banen som midtpunkt for sommerens store fest i hjembyen.

Selvom den storslåede koncert nærmer sig hastigt, er der stadig få billetter tilbage. Hvis du er hurtig, kan du derfor stadig nå at sikre dig en plads til den aarhusianske folkefest.

Du kan købe billetter til koncerten lige her

Storslået koncert på hjemmebane

På hjemmebane i den danske midsommer vil Thomas Helmig danse og synge for i en fest med alle de sange, der har sat fut i festglade danskere de sidste fire årtier.

”Jeg har siddet på ’Stadion’ (Ceres Park), siden jeg var helt lille. Fra jeg – som ung mand – valgte et liv i musikken, må jeg indrømme, at jeg ofte har siddet derude og drømt om, hvor fantastisk det ville være at spille en koncert lige der, på Stadion i min hjemby,” siger Thomas Helmig.

Få billetter tilbage: Kom til storslået Helmig-koncert i Ceres Park
Aarhus Festuge 2018

Uforglemmelige oplevelser

Med sommerens store koncert, der kommer til at foregå på en ny scene med bedre udsyn for hele stadion og et helt nyt show, vil han fuldende en stribe magiske koncerter i hjembyen:

Jubilæumskoncerten for Aarhus Festuge i 2014 i Mindeparken, triumfen på NorthSide i 2017 og åbningen af festugen i Rådhusparken med et hav af gæster.

”De seneste år har for mig budt på uforglemmelige udendørs koncertoplevelser i Aarhus, Mindeparken, Northside og Rådhus-parken, vilde aftener med fantastisk publikum.

Så nu har jeg besluttet, at tiden er inde til at spille en koncert på Ceres Park. Jeg glæder mig fra nu af og er sikker på, at det bliver en kæmpe fest. Nogle drømme bliver til virkelighed” konstaterer en glad Thomas Helmig.

Få billetter tilbage: Kom til storslået Helmig-koncert i Ceres Park
Aarhus Festuge 2018

Flere navne optræder

Han kommer ikke til at føle sig alene på Ceres Park. Udover Helmig bands vil et par andre navne medvirke i koncerten for øjne og ører af 35.000 fans.

Begge navne har i øvrigt en familiær forbindelse til Thomas Helmig.

For der er selvfølgelig tale om popprinsessen Clara, som er niece til hans kone Renée Toft Simonsen, hvis datter Ulrikke Toft Simonsen den anden gæsteartist – Lord Siva – danner par med.

Thomas Helmig optræder i øvrigt med denne velkendte besætning: Claes Antonsen, Mads Michelsen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reiman og Christian Douglas.

Derudover er Mark Linn, Tilde Vinther og Annelie Karui Saemala med på kor.

Anmeldelser taler for sig selv

Fra den magiske aften på Northside 2017 var der entydigt overvældende anmeldelser.

BT skrev bl.a.:

”Det var mageløst med den kollektive omfavnelse. Kun Kim Larsen kan skabe den slags stemninger i det danske sommerland. Ingen konger er for store til at labbe folkets kærlighed i sig.’

Og Soundvenue var ikke uenige:

”Thomas Helmig leverede euforisk folkefest på NorthSide”.

Hvad: Thomas Helmig-koncert
Hvor: Ceres Park i Aarhus
Hvornår: Den 11. juni 2022

Del artikel

Andre læser også