Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forvandles til unik bar: Få cocktails for kun 65 kroner hos Nögen

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Spiseguiden Aarhus
Foto: Spiseguiden Aarhus

Når klokken slår 22.00 fredag og lørdag, skifter stemningen hos Nögen.

Lyset dæmpes, og der skrues op for musikken i restauranten, der med ét forvandler sig til en unik bar i det aarhusianske natteliv.

For selvom natten falder på, går Nögen ikke på kompromis med bæredygtigheden, der gennemsyrer hele konceptet.

Ligesom med stedets smagfulde serveringer bygger de berusende drikke på overskudsvarer, som Nögens dygtige bartender Aske forvandler til klassiske såvel som helt særlige signatur-cocktails.

Fx er den REST Gin, Aske bruger, lavet af overskudsøl, ligesom al alkohol hos Nögen købes i store dunke for at minimere brugen af emballage.

Byder på berusende tilbud

Når kalenderen skifter til juli, kan du få Bar Nögens bæredygtige cocktails til ekstra gode priser.

Hele måneden vil der være tilbud på forskellige typer Spritz, der fås til kun 65 kroner stykket.

Når du har nydt din Spritz, kan du passende kaste dig over Nögens lækre signatur-cocktails.

Der er hele 13 forskellige at vælge imellem, og fælles for dem alle er, at de er hjemmelavede, og at der er kælet for detaljerne.

Prøv fx en ‘Apple Paradise’ med bl.a. hyldeblomstlikør, vaniljevodka og æblesirup – eller måske er du mere til den orange ‘Pompeii’ med Aperol, appelsinlikør, lime og appelsinsirup?

Du kan selv dykke dybere ned i Bar Nögens omfangsrige drikkekort og lade dig friste lige her

På varme sommeraftener kan Nögens cocktails nydes i det hyggelige udendørs loungeområde foran restauranten, og ellers kan du altid tage plads inden døre.

I de New York-inspirerede stilfulde lokaler vil du møde en varm, indbydende og ikke mindst elegant atmosfære; med andre ord det perfekte sted at slå sig ned på en festlig aften.

Dét kan du forvente af Bar Nögen:

Nögen beskriver selv sit bar-koncept som et skifte fra rolig middagsstemning til pulserende nattelivs-hotspot. Hver weekend byder de på en helt ny verden, hvor gode måltider, eksklusive cocktails og uforglemmelige øjeblikke smelter sammen. Lokalerne på Banegårdspladsen omdannes ved hjælp af kreativ belysning, musik og indretning, der skaber den perfekte ramme for din aften ude.

Bar Nögen er en perle i Aarhus’ barmiljø, som udmærker sig med sin unikke New York-inspirerede indretning, der blander det rå og autentiske med en moderne twist. Med de nøje udvalgte kork-elementer skabes en varm og indbydende atmosfære, der adskiller sig fra andre barer i Aarhus. Den stilfulde destination i hjertet af Aarhus er kendt for sin imponerende blanding af det rustikke og det raffinerede. Interiørdesignet afspejler den moderne trend, hvor tradition møder innovation. Hos Bar Nögen finder du en afslappet elegance, der inviterer til både hyggelige sammenkomster og livlige aftener.

Bar Nögen er åben hver fredag og lørdag fra kl. 22.00 på Banegårdspladsen 2 i Aarhus C.

Du kan booke bord lige her

Del artikel

Andre læser også