Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få de fineste blomster med til begravelse i Aarhus

Af Annoncør

Det er aldrig nemt at tage afsked med en elsket person. Men derfor er det stadig vigtigt at få sagt på en ordentlig måde. Blandt andet derfor eksisterer der i Danmark en tradition med at afholde begravelser, når nogen dør. Her mødes de efterladte og får sagt et kollektivt farvel til den person, som de har mistet.

Til begravelsen er det kutyme, at alle efterladte medbringer en blomst. Ofte vil blomsterarrangementet afspejle den relation, som den efterladte havde til den afdøde. Derfor er det typisk den afdødes børn, ægtefæller eller forældre, der køber de største blomsterarrangementer, såsom bårebuketter. Hvis du selv skal til begravelse, er det derfor en god idé at få bestilt nogle blomster til begravelse.

Hvilke blomster bestiller man til en begravelse?

Til en begravelse er den mest almindelig blomst en lilje. Det skyldes, at liljen repræsenterer uskyld, medfølelse, renhed og storhed. Der er også mange mennesker, der vælger at medbringe roser. Rosen symboliserer nemlig både jordisk og himmelsk kærlighed. Ligesådan repræsenterer den også både skønhed, død og genfødsel. Faktisk er rosen et af de mest kendte symboler for kærlighed i vesten.

Bestil dine begravelsesblomster hos en blomsterhandler

I dag vælger de fleste mennesker at bestille begravelsesblomster hos en blomsterhandler. På den måde slipper du nemlig for selv at skulle sammensætte en buket. Det kan blomsterhandleren gøre for dig. Sådan er du sikret, at du overholder traditioner og skikke. Hvis du i stedet gerne vil sammensætte din egen begravelsesbuket, er der naturligvis også mulighed for det.

En anden stor fordel ved at vælge en blomsterhandler, er, at blomsterhandleren kan levere blomsterne til begravelsen for dig. På den måde skal du selv kun sørge for at møde op. Du skal altså ikke til at hente blomsterne først. Det er en stor lettelse for mange på en sorgens dag.

Begravelsesbuketter kommer i alle prislejer

Du behøves ikke bekymre dig om prisen, når du skal købe en begravelsesbuket. De findes nemlig i alle prisklasser. Det handler bestemt heller ikke om at medbringe den største buket. Tværtimod skal buketten blot symbolisere din sympati med de efterladte og respekten for den afdøde.

Derfor har alle begravelsesbuketter også enten et bånd eller kort, hvor du kan skrive en sidste hilsen til den afdøde og de efterladte. Det er en fin måde at sige et sidste farvel på.

Del artikel

Andre læser også