Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den perfekte frokostoplevelse: Havudsigt, stjerneskud og kølig rosé

Af Freja Dumont

Har du nogensinde besøgt Restaurant Seafood på Marselisborg Lystbådhavn?

Området, som godt kunne være Danmarks svar på Marseilles, er et af byens skønneste.

Duften af saltvand og nylavede fiskefileteter samt lyden af bølgeskvulp og glas, der skåler, definerer meget godt den summende stemning, der er på lystbådehavnen en solrig sommerdag.

Men en ting er stemningen, noget andet er maden.

Vi besøgte derfor Restaurant Seafood til en frokost for at smage på en dansk frokostklassiker: stjernskuddet. 

Den perfekte frokostoplevelse: Havudsigt, stjerneskud og kølig rosé
Foto: Spiseguiden.dk

Findes den perfekte fiskefilet?

Vi slog os ned på Seafoods store terrasse, som ligger perfekt placeret helt ud til vandet.

Det siger lidt sig selv, hvad Restaurant Seafood satser på, og stedet byder naturligvis på alt godt fra havet lige fra østers, caviar og fjordrejer til gratinerede jomfruhummere, stegt pighvar og ikke mindst stedets legendariske skaldyrsfad.

Se hele menuen her.

Vi bestilte som bekendt stjerneskuddet.

Hos Seafood består deres stjerneskud af et sprødt stykke brød med to stykker fisk: en friteret rødspættefilet samt en dampet torsk.

Fiskefileten havde en god tykkelse og var perfekt sprødstegt. Man kunne virkelig smage, at den var lavet af frisk fisk, hvilket desværre ikke altid tilfældet, når man sætter tænderne i en fiskefilet.

Den perfekte frokostoplevelse: Havudsigt, stjerneskud og kølig rosé

Dertil var der også håndpillede rejer med hjemmerørt skaldyrsdressing og hele herligheden var toppet med rogn. Der var hverken sparet på rejer eller dressing, hvilket også er et stort plus i vores bog.

Skulle vi sætte en finger på noget, kunne vi godt have ønsket os lidt mere grønt til – måske et par asparges eller en skive tomat.

Men alt i alt var det virkelig til at smage, at stedet kan deres kram, når det kommer til fisk og skaldyr, og især fiskefileten fortjener stor ros.

Selvom madniveauet er højt på stedet, er stemningen stadig nede på jorden og betjeningen var utrolig venlig og imødekommende.

Så sidder du ude på terrassen i en solstråle med et stjerneskud og et koldt glas rosé, ligesom vi gjorde, er vi altså tæt på den perfekte frokostoplevelse i Aarhus, hvis du spørger os!

Du kan booke bord til både frokost og aften lige her.

Hvor: Restaurant Seafood, Marselisborg Havnevej 44, 8000 Aarhus

Del artikel

Andre læser også