Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få dit logo på dine papirsposer og slå to fluer med et smæk

Af Annoncør

Det er ingen hemmelighed, at det kræver en del markedsførring at få en god forretning op og køre. Især hvis man har en restaurant der servere take away er det vigtigt, at man markedsfører sig ordenligt, eftersom der er mange i netop dette markere der kæmper om at blive den dominerende restaurant eller kæde. Derfor skal der også bruges mange penge på markedsførring. Man kan do vælge at markedsføre sig på en smart måde, så man markedsfører sig samtidig med, at man køber takeawayposer man leverer sin mad i. med Papirsposer med fuldoverflade tryk kan du trykke dit logo uden på posen, så folk i bybilledet genkender dit logo, når folk har købt mad hos dig. På den måde bliver din restaurant og dit logo et kendt billede i byen, og på den måde spreder du kendskab til din forretning, samtidig med at du køber poser, som du alligevel skal bruge. 

Markedsfør dig med dine poser 

Det er en velkendt strategi at markedsfører sig gennem sine poser. Vi kender alle det, at vi går ned gennem byen og ser folk gå med forskellige poser med forskellige logoer. Med det samme genkender man logoet og bliver mindet om hvilket forretning dette logo stammer fra. Den samme effekt kan du få når du får dit logo printet på dine papirsposer, og disse poser spreder sig gennem byen i hænderne på folk. Det koster naturligvis en smule mere at få printet sit logo på sine papirsposer end det gør bare at bestille blanke poser, men du vil få dit navn spredt hurtigt i byen, hvilket vil have en positiv effekt på din forretning og gøre det nemmere for andre at genkende din forretning når de ser den. Det vil altså hurtigt tjene sig ind, hvis du vælger at markedsføre dig gennem disse papirsposer. 

Skift til papir og gør miljøet en tjeneste 

Det er ingen hemmelighed at den grønne omstilling har været et stort emne på alle vores læber de seneste år. Derfor er der også flere og flere forretninger der væger at skrotte plastikposerne til fordel for papir. Papir er nemlig meget mindre belastende for miljøet, så hvis du ikke allerede har skiftet, så kan du med fordel overveje at skifte til papirsposer, og gøre miljøet en tjeneste. Dette sender også en signal om, at du driver en miljøbevidst forretning. 

Del artikel

Andre læser også