ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få en personlig og erfaren bedemand hos Lavendla

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

At miste er aldrig noget, man kan forberede sig på. Om et dødsfald var forventeligt eller ej gør ikke processen nemmere, og at skulle planlægge en begravelse for en afdød, man havde kært, er en opgave der altid vil være tung at løfte. Hos Lavendla gør vi processen nemmere. Med en Lavendla bedemand vil du opleve, at bedemanden er personligt sat ind i din specifikke begravelse, og derfor kan byde ind med den bedste rådgivning til dine behov og de ønsker for den begravelse, der skal planlægges. Så er du garanteret en mindeværdig afsked med din kære. 

En bæredygtig proces

Hos Lavendla er kundens gode mavefornemmelse en top prioritet, og derfor sørger din bedemand fra Lavendla altid for at holde dig opdateret og inkluderet i hele processen under planlægningen af begravelsen. Derudover sætter vi hos Lavendla en dyd i, at udføre vores arbejde så bæredygtigt som muligt – såfremt det kan stemme overens med kundens ønsker. Dette har afsæt i et ønske om at gøre bedemands branchen mere bæredygtig, så kunden altid har den gode mavefornemmelse med omkring alle elementer af begravelsen. Bæredygtigheden vil hertil fremtræde i Lavendlas ansvarlige anvendelse af ressourcer, bidrag til udvikling og måden hvorpå vi guider dig til dine valg i begravelsen. I et samarbejde mellem rådgivere og dig som kunde kan vi sammen gøre en miljømæssig forskel.

Det sociale aspekt som en væsentlighed

Hos Lavendla er kerneværdier professionalisme, positivitet og hjertevarme. Det er essentielt, at du som kunde føler dig set og hørt under hele processen, samt at du føler, du modtager både kvalificeret og empatisk hjælp. Hos Lavendla er det en prioritet, at der skabes trygge rammer for sparring og fleksibilitet, så du oplever de bedste forudsætninger for en smuk begravelse, du både kan se dig selv og din kære i.

Rådgivning og guides

På hjemmesiden kan du selv danne dig overblik over hvilke faktorer, du skal forholde dig til, hvis en du har kært skulle afgå ved døden. Blandt andet kan du på Lavendlas hjemmeside finde en huskeliste, der klargør, hvordan du skal forholde dig under de forskellige omstændigheder, hvorpå man kan miste en, man har kært. Derudover finder du på hjemmesiden en guide over hvilke elementer, der oftest indgår i en begravelse, herunder hvilke elementer, du bør gennemgå med din bedemand, når du skal arrangere den ønskede begravelse for din kære.

Del artikel