Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få en smart og energivenlig varmeforsyning til hjemmet

Af Annoncør

Med de stigende priser på både el, varme, dagligvare og benzin, vil det være dejligt at spare lidt penge der hvor man kan. Selvfølgelig kan man blive bedre til at slukke lyset efter sig og slukke på stikkontakterne når man går i seng. Men tit kan det også være en god ide at tænke langsigtet. Dette kunne eksempelvis være med en ny varmeforsyning. Selvom en ny varmeforsyning, koster mange penge lige i nu og her, kan det godt betale sig i det lange løb.

Står du og overvejer om du skal have en ny varmeforsyning? Det kan være dit hus bruger elvarme eller gas- eller oliefyr, som varmekilde. Hvis dette er tilfældet, kan det være en god ide at skifte den gamle varmekilde ud med en varmepumpe. Bliv klogere på varmepumper ved at kigge med her.

Spar penge med en varmepumpe

Du kan sparer rigtig mange penge på at monterer en varmepumpe i dit hjem. Ud over besparelser, er den også meget mere miljøvenlig, end eksempelvis traditionelle elvarme.

Der findes mange forskellige varmepumper, så du kan få lige den varmepumpe der passer til dit hus.

Jordvarmepumpe

Du skal få en jordvarmepumpe monteret, hvis du vil bruge jordvarmen på din grund. Her monterer man varmepumpen i jorden, som udnytter jordens varme, og transporterer varmen ind i boligen.

Luft til vand-varmepumpe

Denne slags varmepumpe udnytter den varme der er i luften til at varme boligen op. Varmepumpen varmer også dit vand op.

Luft til luft-varmepumpe

Hvis du bruger elvarme i din bolig, er denne varmepumpe smart. Den tager luftens varme og transporterer den ind i boligen, så rummene kan blive varmet op.

Boligventilations-varmepumpe

Hvis din bolig er rigtig godt isoleret, kan du med fordel monterer denne varmepumpe. Den transporterer frisk luft ind og ud af boligen, så der altid er et godt indeklima i din bolig.

Del artikel

Andre læser også