Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mahalo Food Club fejrer fødselsdag: Farverige og velsmagende bowls til 50 kroner

Af Freja Dumont

I morgen er det fredag – og Mahalo Food Club 3-års fødselsdag.

Det skal naturligvis fejres!

Derfor kan du i morgen, den 26. februar, købe de tre mest populære bowls Salmon Diaz, Tuna Turner og Chicky Yaki til 50 kr. lige her. Du kan afhente i butikken fra 11:30-21:00 og modtage levering fra 17:00-21:00.

Eksotisk og lækker takeaway

Efter tre år på Mejlgade kan den populære take-away restaurant fejre fødselsdag.

Restauranten har været i konstant udvikling, men har også mødt store udfordringer i form af den nuværende coronavirus, som har vendt alt på hovedet.

Under den seneste nedlukning har Mahalo Food Club dog holdt hovedet højt ved fortsat at servere eksotisk og velsmagende takeaway til den aarhusianske befolkning.

Partner i Mahalo Food Club, Troels Rasmussen, fortæller om den store fejring:

”Vi er helt vildt stolte over at vi kan fejre 3-års fødselsdag. For næsten et år siden var det svært at forstille sig, hvordan vores restaurant ville klare sig under nedlukningen.

Mange store beslutninger senere – og med et fokus på 100 procent takeaway og levering – er det i dag lykkedes os at komme igennem diverse nedlukninger med skindet på næsen samt forhåbninger om en lys fremtid.

Vi er meget taknemmelige over at stamgæster og nye gæster har ydet støtte til de små lokale spisesteder som Mahalo Food Club. Det er vi evigt taknemmelige for. Derfor synes vi at vores fødselsdag og vores gæster skal fejres i denne underlige tid.”

Husk  at bestille i god tid

For at sikre at stedet kan leve op til regeringens retningslinjer, opfordrer Mahalo Food Club til, at du bestiller på deres hjemmeside til enten levering eller afhentning i restauranten.

De opfordrer også til, at du bestiller i god tid ­– de har dog ekstra bemanding på, men håber på forståelse for travlhed.

Tilbuddet på 50 kr. for en bowl, gælder for alm. størrelse Salmon Diaz, Tuna Turner og Chicky Yaki ved bestilling til afhentning eller levering.

Hvad: Mahalo Food Club
Hvor: Mejlgade 57

Del artikel

Andre læser også