ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hotdogs og tacos: Få et vegetarisk festmåltid hos nye Tipsy

Af Freja Dumont

I fredags kunne byens nye vegetariske spisested, Tipsy, endelig slå dørene op til deres festlige og farverige lokaler på Banegårdsgade.

Stedets menukort byder på de mest greasy favoritter lige fra burgere og tacos til nachos og qusedillas – og ikke mindst lækre cocktails som Passionfruit Dream og Spicy Pineapple Margarita.

Det blev vi hos MigogAarhus naturligvis lige nødt til at afprøve.

Noget for alle

Vegetariske retter vinder mere og mere ind på både restauranter og i køkkenet derhjemme. Men der er stadig dem, som får associationer til tørre salater, så snart ordet ’vegetarisk’ dukker op.

Hvis du er en af dem, så skal du lige tage at læse med her. Og hvis du elsker et lækkert måltid uden kød, så skal du også bare scrolle videre.

For hos Tipsy har de virkelig formået at lave de lækreste og smagfulde hotdogs, burgere og tacos helt uden kød – og er du stadig skeptisk, så skal det siges, at vi var to kødelskere i smagspanelet, som faktisk overhovedet ikke bemærkede fraværet af kød i retterne.

Hotdogs og tacos: Få et vegetarisk festmåltid hos nye Tipsy

Et sandt vegetarisk festmåltid

Vi valgte at bestille fem tacos – én af hver. Vi var især begejstrede for de to med hhv. Chili Sin Carne og Fishy Taco. Dejligt sprøde tacoskaller fyldt op med en masse forskellige smage som majs-coleslaw, rødkål, avocado m.m.

Dertil fik vi værtens, Raimonds Pastars, yndlingsret på menukortet; nemlig de veganske qusedillas med ”hakkekød”, vegansk ost, bønner, majs, peber, rødløg, vegansk mayo, jalapenos, persille, forårsløg og dip – haps!

Vi skulle naturligvis også lige smage på den veganske ”Aloha My Hot Dog” med vegansk pølse, briochebrød, grillet ananas, skalotteløg, løgringe, barbecuesauce, forårsløg og ristede løg.

Den veganske hotdog var en klar favorit blandt smagspanelet på tre, og både kødelskere som vegetarer vil med garanti kunne blive enige om, at det er en virkelig lækker hotdog.

Hotdogs og tacos: Få et vegetarisk festmåltid hos nye Tipsy

Og nej, vi er skam ikke færdige endnu – for til at toppe hele oplevelsen skulle vi naturligvis også lige afprøve Månedens Burger, nemlig Piña Colada-burgeren bestående af mayo rørt med kokos og grillet ananas.

En burger som ikke kun er sjov at sige, man har prøvet – men som rent faktisk også fungerer rigtig godt smagsmæssigt.

Og nå ja, fritterne med smeltet ost udover var også virkelig mums!

Til at skylle festmåltidet ned fik vi en Spicy Pineapple Margarita, Mango Daiquri og en Passionfruit Dream (som skifter farve, når du hælder et lille shot i drinken)

Alle i smagspanelet var glade – og mætte – da vi var færdige med at spise. Det bliver derfor en klar anbefaling at give Tipsy et besøg og prøve deres store udvalg af lækre, greasy retter.

Denne uge kører Tipsy med en række gode åbningstilbud – se dem alle her.

Hvad: Tipsy, Banegårdsgade 39
Hvornår: Søndag-mandag kl. 16.00-22.00, fredag kl. 11.00-00.00  og lørdag kl. 16.00-00.00

Del artikel