Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vi har testet: Få hjælp til praktiske gøremål med genial app

Af Redaktionen

Når livet er hektisk eller en opgave er svær, behøver du ikke klare det hele selv. Heldigvis.

Med appen Shouter kan private nemlig udbyde en hvilken som helst opgave, de ønsker løst til den pris, de ønsker at betale. Og så kan andre ellers byde ind på opgaven.

Det kan være alt fra at få fjernet sit haveaffald til at få hentet en tabt genstand på 4 meters dybde – ligesom vi skrev om tidligere på måneden, hvor Benjamin tjente 900 kroner på 10 minutter.

Med appen kan du altså få hjælp til alt det kedelige, og dermed få mere tid til det du elsker uden at sprænge banken. Desuden er det en genial app, hvis man gerne vil tjene lidt ekstra mønt i hverdagen

Konceptet er tilsyneladende blevet budt velkommen af mange i Aarhus-området. Vi har testet Shouter på redaktionen, og det har både resulteret i “nyt” til garderoben og en nu velfungerende bruser.

Nyt liv til gamle kjoler

Mange kender nok til scenariet: Skabet er fyldt med tøj, men der er ikke noget, der passer til festen, som er lige om hjørnet.

Vores testperson Freja fra redaktionen stod i netop denne situation. Hun havde fundet to kjoler bagerst i sit skab, som egentlig var pæne, men aldrig brugt fordi de var for lange.

Men uden en symaskine – eller de kreative evner – var det en ret så uoverskuelig opgave at få lagt kjolerne op. Indtil hun kom i tanker om Shouter.

Hun oprettede sig på appen og “shoutede” opgaven, hvor hun søgte efter en do’er (den, der kan hjælpe) til at lægge kjolerne op.

Opslaget indeholdt helt kort to billeder af kjolerne og teksten: “Jeg søger en person, som er dygtig til at sy, da jeg gerne vil have lagt to af mine kjoler op”

10 minutter senere tikkede det første bud ind. “Pia har afgivet et bud på 200 kr.”

Det femte bud lød på 100 kroner – og så var der en handel i hus.

Sarah, som præsenterede sig selv som skrædder og designer med erfaring indenfor stort set alt, fik opgaven.

Efter en kort korrespondence på Shouter, kom Sarah forbi og hentede kjolerne. En halv time senere leverede hun dem tilbage syet op.

“Det er supernemt at bruge Shouter, og det tog vitterligt under 5 minutter at oprette sig og “shoute” opgaven. Du kan ovenikøbet være heldig at få løst en opgave hurtigt og til en virkelig god pris,” siger Freja.

Ny bruseslange indenfor en time

En anden på redaktionen, Trine, skulle have skiftet sin bruseslange, som lækkede. Problemet var bare, at den var kalket fast, og hun kunne ikke få den løsnet.

Hun oprettede derfor et shout, hvor hun skrev:

“Jeg har brug for en stærk mand, som kan skifte min bruseslange hurtigst muligt.”

Indenfor en time havde hun haft besøg af en behjælpelig “do’er” og fået løst opgaven, så hun igen kunne tage brusebad med en funktionel bruseslange.

“Det er simpelt, hurtigt og effektivt, og jeg kommer klart til at bruge Shouter fremadrettet, når jeg har opgaver, der gerne skal løses nu og her,” udtaler Trine.

Det er med andre ord bestemt ikke sidste gang, vi her på redaktionen benytter os af appen, som er behjælpelig i alle mulige tænkelige scenarier.

Det har andre fået hjælp til i Aarhus

  • Klippe hæk og bortskafning – 1600 kr.
  • Opsætning af 3x gardiner  – 700 kr.
  • Bortskaffelse af affald – 800 kr. 
  • DJ til studenterfest – 2500 kr. 
  • Flytning af kæmpe og tungt bord – 1500 kr.

Hent selv Shouter lige her og udforsk alle de forskellige opgaver, der udbydes i Aarhus – eller shout selv en opgave, så du kan få hjælp til at bygge IKEA-skabet eller få sat din nye lampe op.

Del artikel

Andre læser også