Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få inspiration til at arrangere et firmaevent

Af Annoncør

Dette indlæg er sponsoreret

Er du på udkig efter gode idéer til at arrangere et firmaevent? I så fald kan du med fordel læse med her. At afholde et firmaevent for sine medarbejdere, for eksempel et Firmaevent København, er en god måde, hvorpå du kan skabe sammenhold og motivation blandt dine medarbejdere. Ved at have en dag eller flere dage, hvor I er sammen om noget aktivt eller kreativt, kan I få mulighed for at lære hinanden at kende på en måde, som rækker ud over det arbejdsmæssige. 

At have en god energi og et godt sammenhold blandt medarbejdere er med til at forbedre den generelle trivsel på arbejdspladsen, og det kan i sidste ende sikre et bedre resultat. Hvis du er interesseret i at få nogle gode råd til, hvad du med fordel kan lave med dine medarbejdere til det næste firmaevent, kan du læse med her. 

Et kreativt firmaevent i København

Først og fremmest er det værd at overveje, hvorvidt du ønsker, at firmaeventet skal bestå af noget kreativt eller noget aktivt. Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal udfolde deres kreative evner i fællesskab, kan du med fordel overveje et Firmaevent København, som består af kreativt arbejde. Ved at arrangere et Firmaevent København hos The Fiddlery giver du dine medarbejdere lov til at prøve kræfter med at skabe deres eget kreative værk. The Fiddlery har stor erfaring med at afholde kreative firmaevents samt teambuilding arrangementer inden for forskellige discipliner. De kan huse helt op til 160 personer på en gang, og de har mulighed for at tilbyde undervisning, forplejning og catering. Hvis denne mulighed lyder som noget for dig og dine medarbejdere, kan du med fordel tage et kig på deres hjemmeside og se, hvilke pakker de tilbyder. 

Teambuilding gennem aktive udfordringer 

Hvis du ikke ønsker, at det kommende firmaevent skal bestå af kreative aktiviteter, kan du overveje at arrangere en aktiv dag for dine medarbejdere. Der findes et hav af forskellige tilbud på denne front, så det er op til dig at beslutte, hvad du føler, der kunne være mest passende til dine medarbejdere. Du kan eksempelvis overveje at arrangere en aktiv dag i en aktivitetspark, hvor dine medarbejdere skal gennemføre nogle forskellige udfordringer, og hvor de får mulighed for at samarbejde med hinanden. 

Teambuilding er en god idé 

Det er vigtigt ikke at undervurdere værdien af at afholde dage dedikeret til teambuilding for sine medarbejdere. Det er vigtigt at styrke samarbejdet og fællesskabet i en virksomhed og for at gøre dette, er det afgørende, at I laver noget sammen, så I kan få mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Del artikel

Andre læser også