ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få lettere til smil med en kosmetisk tandretning 

Det er aldrig for sent at finde smilet frem. Selv hvis du altid har været en smule tilbageholdende med dit smil, er det ikke for sent at gøre noget ved. Det kan nemlig nemt løses med en tandregulering. Langt de fleste tandreguleringer bliver lavet for børn, fordi det er her, de fleste tandlæger opdager, hvis tænderne ikke sidder, som de skal. Men der er også mange voksne, som ønsker at få justeret deres smil, og det behøver ikke at være generende at få rettet tænder, som mange ellers tror.

Annoncørbetalt indhold leveret af TandlægeCentret Vestertorv

Kosmetisk tandregulering hos specialtandlæger i Randers

Hos Tandlægecentret Vestertorv kan de fremtrylle de smukkeste smil hos alle, uanset hvor meget eller hvor lidt tandretning, der skal til. Her kan du blive rådgivet i, hvad der er den bedste mulighed for dig og dine tænder. Tandlægecentret Vestertorv laver jævnligt tandreguleringer i Randers og du er garanteret nogle af landets bedste tandlæger, som tager god hånd om alle deres patienter. Hos det professionelle hold af specialtandlæger bliver du imødeset, og der bliver lyttet til dine ønsker. Lad derfor Tandlægecentret Vestertorv være din foretrukne tandlæge i Randers.

Alle behandlinger om en potentiel tandregulering starter med en konsultation, der skal afgøre, hvor stor grad du har behov for at få bøjle på tænderne. Det kan også være, at det kan lade sig gøre med en tandregulering med usynlig bøjle, hvilket mange voksne ønsker. 

Du bruger dit smil hver eneste dag, og derfor bør det også være dit bedste smil. 

Invisalign: Tandretning med usynlige skinner

De usynlige skinner foretrækkes af mange voksne, der ønsker en tandregulering, fordi de er mindst muligt generende, og de stjæler ikke fokus fra dit strålende smil. Den næsten usynlige Invisalign er diskret, men stadig effektiv.

En tandregulering med usynlige skinner starter med en konsultation, præcis ligesom alle andre tandlægebesøg. Herefter bliver en proces sat i gang med at tage billeder og få lavet et aftryk af dine tænder, som tilsammen bruges til at udregne, hvor meget dine tænder skal reguleres. Herfra vil du få et estimat over, hvor lang tid du skal bruge Invisalign. Det korteste tandreguleringsforløb med Invisalign er minimum tre måneder. Det er vigtigt at huske på, at tænder gerne vil vende tilbage til deres oprindelige placering. Derfor er det bedre at have en tandbøjle på i for lang tid end for kort tid.

Du kan smile stort under hele dit behandlingsforløb med de næsten usynlige Invisalign bøjler, og din omgangskreds vil dårligt bemærke, at du er i gang at få rettet dine tænder.

Kontakt Tandlægecentret Vestertorv for en konsultation om et potentielt tandreguleringsforløb på telefon 86 42 37 55. 

Del artikel