Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smagen af dansk sommer: Varna Palæet byder på 5 retter med vinmenu til eksklusiv pris

Af Freja Dumont

Om en måneds tid viser kalenderen juni, og det er atter sommer i Danmark.

Det betyder også at hvide asparges, søde jordbær og nye kartofler atter finder vej til tallerkenen.

Hos Varna Palæet inviterer de i anledning af sommerens retur på den ultimative danske sommermenu bestående af 5 sommer-retter med fuld vinmenu samt kaffe og sødt for kun 995 kr.

Sommermenuen kan nydes i palævillaens restaurant med udsigt over Aarhus-bugten fredag d. 2. og lørdag d. 3. juni

Book bord lige her.

Smagen af dansk sommer: Varna Palæet byder på 5 retter med vinmenu til eksklusiv pris

Gourmet i byens skønneste omgivelser

Der er nok at se frem til, hvis du lægger vejen forbi Varna Palæet til sommer, og menuen lyder bl.a. på Rømø-rejer, havtaskemedaljon og lammekrone.

Desserten står på en eksplosion af danske sommersmage, og både rabarber, jordbær med hvid chokolade og hyldeblomst indgår i aftenens sidste ret.

Menu og vine

Sprøde snacks
Cava Krismanel, Mas d’Oliver

Marineret kalvefilet med bøghatte, tyttebær og sommertrøffel
*****
*Baerii caviar, Jomfruhummer & avocado
*****
Hvide asparges med Rømørejer, lakserogn og beurre blanc
Grüner Veltliner, Steinsetz, Schloss Gobelsburg
*****
Havtaskemedallion med ærter & morkler
Spätburgunder, Matthias Gaul, Pfalz
*****
Lammekrone med brissel, tomat & basilikum
2012 Chateau Treytins, Montagne Saint-Emilion
*****
Rabarbar og jordbær med hvid chokolade & hyldeblomst
Fosso della Rossa, Giovanni Almondo
*****
Udsøgt vinmenu
*****
Kaffe og sødt

Pris pr. person kr. 995,-
*Tilkøb

“Vi sammensætter vore menuer af de bedste og friskeste råvarer, som de skiftende årstider har at byde på. 

Vi holder fast i princippet om kortest vej fra jord til bord, og derfor samarbejder vi med flest mulige lokale ildsjæle og leverandører, der kan levere topkvalitet lige til køkkendøren.

Det er hvad enten det gælder friskfanget hummer fra Helgenæs, svampe og grønne urter fra byens skove eller de sprøde asparges fra Thorupgaard på Fyn,” siger Patrick Eriksen, medejer af Varna Palæet. 

Vinene er særligt udvalgt i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine, som undervejs vil kommentere på vinene.

Hvad: Speciel sommermenu
Hvor: Varna Palæet
Hvornår: Fredag den 2. juni og lørdag den 3. juni kl. 18

Det er også muligt at starte med en velkomstdrink ledsaget af snacks og senere på aftenen slutte af med kaffe & avec i stedets hyggelige lounge.

Kom selv forbi det skønne palæ i Marselisskoven og få klassisk kogekunst, udsøgte vine og personlig betjening i de atmosfærefyldte omgivelser.

Del artikel

Andre læser også