Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få startnumre tilbage: Løb dig i julestemning i Aarhus midtby

Populært juleløb øger kapaciteten. Sidste år indtog 900 løbere i nissedragter byen til premieren på Christmas City Run – I år er deltagerantallet sat op til 1500.

 

Mange intetanende juleshoppere fik sig noget af en overraskelse, da løbsarrangøren Aarhus Motion sidste år for første gang inviterede til juleløb i Aarhus. En ellers stille og rolig tirsdag eftermiddag i december blev Aarhus indtaget af glade løbere i nissedragter, der løb rundt i hele byen og spredte ekstra julestemning til de julehandlende. 

 

Sidste år var der udsolgt på ingen tid

Aldrig før havde løbsarrangøren oplevet et motionsløb blive udsolgt så hurtigt, så I år får endnu flere muligheden: ”Aarhus må simpelthen have manglet et juleløb. Sidste år blev startnumrene revet væk på få dage, så i år har vi udvidet med 600 startnumre og der er kun få startnumre tilbage,” fortæller eventchef for Aarhus Motion Jeanette Boye Sørensen. 

Få startnumre tilbage: Løb dig i julestemning i Aarhus midtby

Christmas City Run er en slags orienteringsløb, hvor man sammen med sit hold bliver guidet rundt til forskellige julede poster i byen via en app. Et sted bliver man måske budt på en pebernød, et andet sted skal man måske tage en jule-selfie eller eller blot nyde det smukke julepynt. Man har i alt 90 min. til at nå så mange poster som muligt – tempoet bestemmer man selv.  

Få startnumre tilbage: Løb dig i julestemning i Aarhus midtby

”Det sjove ved løbet er, at vi både suger julestemningen til os, samtidigt med at vi er med til at sprede den. Så er man ikke er i julestemning inden den 10. december, så har vi gjort alt for, at man er det bagefter”, afslutter Jeanette Boye Sørensen.

 

 

Fakta

Dato: 10. december 2019

Lokation: Pladsen ved Bruuns Galleri og DGI Huset

Distancer: Mellem 3 og 12 km 

Starter: Kl. 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 og 20.00

Antal deltagere: 1.500