ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få tips til at slappe af og få ro til hovedet

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Mange kører i højeste gear i løbet af ugen. Det kan til tider være svært at koble fra og bare slappe af. Hovedet kan være fyldt med tanker om bekymringer, som kan være mere end almindelige svære at slippe af med. Får man ikke koblet helt fra, kan det ende med, at man ikke føler sig udhvilet og veloplagt, når man igen kaster sig ud i dagligdagens ræs og gøremål. I værste fald kan det ende med, at man brænder ud og kan opleve træthed, depression og lignende. Oplever du, at det kan være svært at slappe af, så får du her nogle råd til, hvordan du kan komme tættere på total afslapning. 

Lav noget du nyder

Ofte kan flere planer lyde som noget, der giver endnu mere støj til hjernen, men faktisk kan det være meget fordelagtigt, hvis du har planer om noget, som du virkelig nyder. Det kan give dit hoved en lille ferie fra hverdagen. Et godt eksempel er en god bog. Den kan tage dig til fortid, fremtid eller et hvilket som helst sted i verden. Med en bog app har du lige dén bog i hånden, du ønsker. 

Med et Tales Premium abonnement hos Tales får du masser af gode fordele. Du har eksempelvis fri adgang til at læse og lytte til tusindvis af bøger, så der er garanti for, at du aldrig løber tør for bøger at dykke ned i. Med et abonnement hos Tales får du blandt andet også gode rabatter på bøger, spil og kulturoplevelser, hvor du også altid får gratis levering. Du får altså masser af værdi for dine penge. Om du holder af at læse eller måske bare lytte til en god bog, så kan du nyde at forsvinde ind i et helt andet univers.

Undgå for meget skærmtid inden du går i seng

Mange oplever, at deres tanker løber løbsk, når de ligger i sengen om aftenen, inden de skal til at sove. Det kan være, du måske har hørt det før og selv kan nikke genkendende til det. Vi kigger rigtig meget på både fjernsyn, computer og mobiltelefoner. Det er faktisk svært at undgå det i løbet af dagen. En god tommelfingerregel er dog at slukke for elektronikken en time inden sengetid eller i hvert fald fjerne det, så det er uden for rækkevidde. Du kan eventuelt lytte til en god bog i stedet og komme helt ned i gear. Udover at dit hoved får ro, så vil du også få nemmere ved at falde i søvn.

Del artikel