Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få uger før startskuddet: Festival i Aarhus aflyst

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Immense Festival
Foto: Immense Festival

Årets udgave af den elektroniske musikfestival Immense Festival, som skulle have fundet sted i Eskelunden 12. og 13. august, er aflyst.

Det skriver arrangørerne i et længere opslag på Facebook.

“Vi har noget meget vigtigt at dele med jer. Vi er nået frem til den konklusion, at vi desværre må udskyde dette års udgave af festivalen.

Vi er så kede af at svigte jer, og at vi må udsætte, men det er den eneste mulighed lige nu,” lyder det bl.a. i opslaget.

Aflyser pga. sygdom og økonomi

Aflysningen af dette års Immense Festival sker af forskellige årsager. Først og fremmest mærkes eftervirkningerne af de mange nedlukninger, der har haft økonomiske konsekvenser for festivalen.

Den mest tungtvejende årsag til aflysningen er dog sygdom i kerneorganisationen bag festivalen.

“En af vores to promotorer oplever nogle ret svære helbredsproblemer, og derfor er hun ikke i stand til at varetage sin del af arbejdet. Uden hende vil vores vision og festival ikke være den samme. Dette påvirker alle aspekter af Immense.

Derfor må vi gøre det nødvendige, da hendes helbred er det vigtigste. Vi håber på jeres forståelse og fortsatte støtte,” skriver Immense Festival på Facebook.

Planlægger større og bedre festival

Alle, der har billet til festivalen, kan enten overføre den til næste år eller få pengene refunderet. Ifølge Immense Festival vil billetindehavere modtage en mail med oplysninger om, hvordan man får refusion en af de kommende dage.

Næste års udgave af festivalen kommer til at foregå i Eskelunden 11. og 12. august 2023, og arrangørerne lover et endnu større og bedre arrangement til den tid.

“Vi har netop taget vores langt sværeste beslutninger, og det har ikke været let. Gennem processen er vi blevet ved med at være ambitiøse, og vi planlægger allerede nu en festival, som bliver stærkere og med et meget større set-up i 2023.

Vi vil snart løfte sløret for en af ​​de store forbedringer, vi har planlagt,” lyder det i opslaget.

Den elektroniske musikfestival startede i 2019, hvor den foregik under Ringgadebroen.

Del artikel

Andre læser også