Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt unikt: Festival inviterer på vild Michelin-oplevelse

Af Freja Dumont
Foto: Restaurant Moment
Foto: Restaurant Moment

Igen i år venter der et grønt menukort på NorthSide, der både kan stille sulten efter den tunge festivalburger, det bærbare pizzaslice, de sprøde fritter og saftige tacos.

Vil man gerne lægge festivalen ud med manér, kan man som noget helt nyt også se frem til at nyde en otte-retters banquet hos den Michelin-anerkendte Restaurant Moment, som i år har en VIP-restaurant på pladsen.

Arrangementet hedder NorthSide Banquet med Moment, og det bliver en eksklusiv fine dining-oplevelse, hvor man til langbordsmiddagen vil få serveret vilde retter lavet af sæsonens råvarer inklusiv en vin- eller saft-menu bestående af 5 glas.

Der er plads til 20 heldige gæster per seating, og arrangementet finder sted torsdag den 1. juni kl. 15 og kl. 19.

Prisen for er 1450 kroner, og du kan købe billetter til kl. 15 her og kl. 19 her.

Bannerfører indenfor bæredygtighed og økologi

Moment er banerfører indenfor plantebaseret kost, og i 2019 blev restauranten belønnet med Michelinsguidens “Bib Gourmand.”

Prisen blev givet på baggrund af Restaurant Moments smagsmættede retter baseret på planter og grøntsager, men også for restaurantens øgede fokus på bæredygtighed og økologi.

Restaurant Moment drives af Rikke og Morten Storm Overgaard, som sammen har skabt en restaurant, som hviler på klare holdninger, når det kommer til etikken.

Alle beslutninger træffes med omtanke for naturen, dyr og mennesker, hvilket blandt andet giver sig til udtryk på tallerkenen.

De dyrker selv deres grøntsager lige uden for vinduerne i deres permakultur-have, hvor vandet fra restauranten genbruges. Og så får de varer fra de små gårde lige i omegnen. De er økologiske og biodynamiske.

Den gastronomiske udvikling er præget af fine dining, og Rikke og Morten Storm Overgaard satser på, at hvis det dyre og luksuriøse bliver grønt og bæredygtigt, bliver husmandskosten det også på et tidspunkt.

Del artikel

Andre læser også