ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fængsel i to år og tre måneder: ​ Bandemedlem dømt for overfald med kamphund

En 24-årig mand blev i dag ved Retten i Aarhus idømt fængsel i to år og tre måneder for et groft overfald under bandekonflikten i Aarhus sidste sommer.

 

Retten fandt det bevist, at den 24-årige sammen med fem andre mænd i juni på Herningvej i Aarhus trak en dengang 21-årig mand ud en bil, tæskede ham, pudsede en kamphund på ham, hvorefter de slæbte ham ind i en varebil og kørte ham til et område længere væk, hvor de efterlod ham.

 

Det var den 24-årige, der under overfaldet førte hunden, der bed den 21-årige, så han blandt andet fik et bidt et mindre stykke af det ene ben. Ud over hundebiddet fik den 21-årige også større flænger i hovedet, som efterfølgende blev behandlet på skadestuen.

 

Da den 24-årige er medlem af en bande og overfaldet skete under en verserende bandekonflikt, dømte retten ham efter straffelovens paragraf 81a, der som udgangspunkt dobler straffen op. Selvom den tiltalte nægtede overhovedet at have været på stedet, fandt retten det bevist, at han aktivt havde deltaget i overfaldet, så jeg er meget tilfreds med dommen i dag, siger anklager Jhin Lee.

 

Den 24-årige nægtede sig skyldig og ankede dommen. I forvejen har tre andre personer allerede fået dom for deres medvirken til overfaldet, mens en fjerde fortsat sidder varetægtsfængslet og vente

Del artikel