ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rutebilstationen: Falafel Kongen udvider og flytter i større lokaler 

Af Jan L. Pedersen

Den lille og hyggelige falafelbar, Falafel King,  som ligger på hjørnet på rutebilstationen i Aarhus, har længe haft pladsproblemer. Men nu er de rigtige lokaler fundet og renoveringen snart færdig. Ejeren har ventet seks år på, at netop de lokaler blev ledige og til en pris, der var til at betale. Åbningsdatoen er fastsat til den 30. oktober.

 

Mere end “kun” falafler

Menuen hos Falafel King er i dag falafler og pomfritter. Det har der været mange grunde til, men en af grundene har været, at der har været meget lidt plads i det lille lokale. Men da pladsen nu bliver fire gange så stor, så er sagen en anden.

 

Ejeren har 27-års erfaring i branchen og sætter en ære i, at alt skal være hjemmelavet – også før det blev moderne at sige. 

 

Rutebilstationen: Falafel Kongen udvider og flytter i større lokaler 

 

Flere af kunderne i den nuværende lille butik har efterspurgt kød, og det, er grunden til, okse, kylling og lam er at finde på menukortet.

 

Vil lave de bedste falafler i Aarhus 

Falafler skal være frisklavede, lune og på ingen måde være tørre. Det er en selvfølge hos Falafel King, som har skabt en forrygende smag i de runde kugler. Vegetarer kommer langvejs fra for at smage dem.

 

Manushi – som skal smages

Udover falafel med forskellige brød er der også pitabrød – af den luftige, lyse type som specielt Jacob’s Pita var kendt for. Men ellers kommer der manushi, som er libanesisk eller mellemøstlig fladbrød med forskellige krydderier på, men også spinat, lam eller hvid ost. En del af maden er glutenfri og laktosefri – dog ikke brødet- 

 

30 siddepladser indendøre

Siddepladser er der nok af. Præcis bliver der 30 af dem i de lyse lokaler, som før husede Domino’s og rutebilstations-kiosken. Al maden laves selvfølgelig som takeaway, og om der kommer udbringning, tænker ejerne grundigt over.

 

Rutebilstationen: Falafel Kongen udvider og flytter i større lokaler 

 

Priserne er sympatiske  

Maden bliver god, men det bliver priserne også, fortæller ejeren af Falafel King. Prisen for en falafel-rulle er 35 kroner. En pita med falafel koster 45 kroner og en med oksekød koster 59 kroner. Det hele kan fås som menu med enten fritter eller kartoffelbåde til. Så er prisen fra 69 kroner til 80 kroner for en menu.

 

Rutebilstationen: Falafel Kongen udvider og flytter i større lokaler 

 

Der er åbent alle ugens dage fra klokken 11 til 20.

 

Del artikel