Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

‘Fall in love with a stupid man’: Dorthe leder efter mand fra Helmig-koncert

Af Freja Dumont

Lørdagens koncert med Thomas Helmig på Ceres Park var en sand folkefest, og kærligheden til Helmigs hitrepertoire var til at føle blandt de 30 tusinde højtsyngende koncertgængere.

Specielt to mennesker blandt publikum følte den lidt ekstra, da lyden til ’Stupid Man’ fyldte hele stadion.

'Fall in love with a stupid man': Dorthe leder efter mand fra Helmig-koncert
Dorthe Hvid Ulrich leder efter sin fremmede dansepartner, som hun mødte til Thomas Helmig koncerten lørdag den 11. juni i Aarhus

Dansede til ‘Stupid Man’ med skøn mand

Dorthe Hvid Ulrich var egentlig til koncerten med en veninde – men pludselig vendte en fremmed mand sig mod hende og råbte: ”Jeg er bare forelsket i dig, og du kan ikke gøre noget ved det.”

Det fortæller Dorthe Hvid Ulrich til B.T. Aarhus.

“Vi står hele tiden og sender hjerter til hinanden. Og så kommer Stupid Man på. Så vender han sig, slår hånden ud, og så tager vi en dans, mens han synger ‘if you can fall in love with a stupid man’ i mit øre,” forklarer hun til B.T. Aarhus.

Siden koncerten har hun ikke kunne få manden med de store brune krøller ud af hovedet, og hun har derfor valgt at efterlyse dansepartneren, som hun desværre aldrig nåede at få hverken navn eller nummer på.

Hun beskriver ham som værende cirka 1.95 meter høj, mørkhåret, midt i fyrrene og med – efter Dorthes udsagn – ”øjne, så det gik lige ned i storetæerne”.

“Det kan jo være, han ikke vil findes, og så er det helt okay. Men jeg håber, han vil skrive til mig, at han ikke er interesseret. Jeg ved godt, det er knald eller fald det her.”

Er du manden, som Dorthe Hvid Ulrichsen dansede med til Thomas Helmig koncerten? Så vil hun meget gerne kontaktes på Facebook.

Del artikel

Andre læser også