Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Familiebehandling som pårørende til en person med alkoholmisbrug

Af Annoncør

Der kan komme et tidspunkt i livet, hvor man kan få det rigtigt svært. Der kan være mange grunde til, at man havner uden kontrol over sit liv, hvor man kan dulme smerterne med alkohol. Et alkoholmisbrug kan koste dyrt på både arbejdsfronten, men også hos familien. Det kan være svært at være pårørende til en person, som er kommet ud i et alkoholmisbrug, hvor man måske ikke ved, hvad man skal gøre for personen, og hvad der vil hjælpe. Kontakt Behandlingscenter Søby Park for at vide, hvad man kan gøre for personen.

Pårørende har også brug for hjælp

Der findes forskellige former for alkoholbehandling, hvor man kan få en del information, derudover kan man også få svar på, hvor lang tid en behandling ofte tager, klik her for at læse mere. Udover personen som har et alkoholmisbrug, rammer alkoholismen også de nærmeste pårørende, derfor er familien også tænkt ind i behandlingen fra starten af. Som pårørende til en alkoholiker kan man tilmelde sig en gratis familiebehandling, hvilket kan være en god idé, så man som pårørende også kan komme ud på den anden side sammen med personen, som er ramt af et alkoholmisbrug, herved kan man arbejde sammen om det og motivere hinanden. Kontakt Behandlingscenter Søby Park for mere information.

Tag kontakt og kom ud på den anden side sammen

Når man er pårørende til en alkoholiker, kan det godt være svært at sætte sig ind i personens psyke. Med en familiebehandling kan man få en bedre forståelse for alkoholikerens psykologi og få gode råd om, hvordan man som pårørende bedst kan håndtere situationen, når alkoholikeren er vendt hjem efter en alkoholbehandling. Det kan være en god idé, da det er en anden situation, man som familie skal stå overfor. Kontakt Behandlingscenter Søby Park hvis du selv, et familiemedlem, en ven eller medarbejder har et problem med alkohol

Del artikel

Andre læser også