Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legendarisk spisested udvider: Bliver del af nyt madmekka i Aarhus

Af Freja Dumont

Faour i Klostergade er et af Aarhus’ bedste spisesteder med autentisk arabisk mad på menuen. Her finder du alt i mezze og tilbehør, og specielt stedets falafler er kendte og elskede blandt aarhusianerne.

Nu kan du snart besøge det legendariske spisested et helt nyt sted i byen. Faour slår nemlig inden længe dørene op i Aarhus’ nye madmekka, Markedshallen i Nicolinehus.

Markedshallen åbner engang i februar og kommer til at huse en række spændende spisesteder herunder Zócalo, Melværk, Yi East, Burger Anachy og mange flere.

”De bedste af de bedste mad-koncepter bliver samlet under ét tag i Markedshallen, og jeg glæder mig virkelig til at blive en del af det fællesskab. Jeg kan næsten ikke vente til, at vi åbner.

Omgivelserne bliver superlækre og eksklusive, og menuen byder naturligvis på vores kendte falafler. Derudover har vi som altid frisklavet mad med særlig fokus på de vegetariske retter, som får stor smag gennem de arabiske krydderier.

Du møder måske også min far i Markedshallen, som inviterer på sin særlige arabiske kaffe med kardemomme,” siger ejeren af Faour Mustafa Faour.

Legendarisk spisested udvider: Bliver del af nyt madmekka i Aarhus

Har serveret falafler i over 20 år

Mustafa Faour startede sin falafelrejse i februar 2000 sammen med sin far, mor og søskende. Herefter udviklede han konceptet og byggede en foodtruck, så han kunne udbrede sine falafler i Danmark – og med stor succes.

Det resulterede i, at han i 2017 vandt sin første pris som ‘Årets originale’ til en streetfood-konkurrence på Godsbanen i Aarhus.

Januar 2018 åbnede han Faour på Klostergade og servererede herfra falafel til alle sultne aarhusianere. Samme år vandt Mustafa Faour sin anden pris ‘Kundernes favorit’ i streetfood-konkurrencen.

“Maden som samlingspunkt betyder enormt meget i arabisk kultur, hvor man typisk samler hele den store familie omkring måltider.

Særligt Faour-falaflen betyder meget for mig, da det er noget både min far, mor og søskende har været med til at udvikle,” siger Mustafa Faour.

Du kan læse mere om Faour lige her.

Del artikel

Andre læser også