ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Faour i Klostergade: Taknemmelig og stolt over prisen som publikums favorit

Mustafa Faour gjorde det igen. Han hjembragte en fornem pris for sine falafler, ved Aarhus Mad & Markeds, Street Food Festival, i sidste weekend på Godsbanen i Aarhus. Mustafa vandt den ene af de tre priser der var, nemlig ”Publikumsfavoritten”.

 

Endnu en anerkendelse

”Jeg er utroligt stolt over, at den mad jeg laver, var den mest populære hos festivalens publikum. Jeg har hele vejen igennem satset på mad af høj kvalitet, med udgangspunkt i alt det jeg har lært af min far om vores oprindelige madkultur fra Palæstina. Det har jeg fået omsat til moderne street food, som altså falder i aarhusianernes smag, og det er jeg lykkelig over,” fortæller Mustafa Faour.

 

Det startede i grillbaren i Gellerup

Efter i en del år at have hjulpet sin far i grillbaren i Gellerup, åbnede Mustafa sin egen falafel-restaurant ”Faour” i Klostergade i Aarhus i januar i år. Han ville bringe falafel af høj kvalitet til Klostergade, hvilket han har gjort med stor succes og med mange tilfredse gæster i restauranten.

 

Vundet to forskellige priser, ud af tre

Sidste år vandt Mustafa prisen, ”Årets Originale Ret”, ved Street Food Festivalen på Godsbanen. Juryen begrundede prisen med, at falafelen havde en hamrende god smag og var lavet fra bunden af. Efterfølgende blev Mustafa kendt i TV2, der bragte flere indslag om ham.

I år var det så Street Food Festivalens publikum, der ved en afstemning gav Faour prisen som det mest populære madsted blandt publikum ved madfestivalen.

I juni i år deltog Mustafa Faour ved VM i Falafel i Malmø. Det gjorde han sammen med sin far, og de opnåede en okay placering i den hårde konkurrence, selvom de ikke   vandt.

 

Del artikel