Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind en Playstation 5: Farvehandler fejrer fødselsdag med vildt tilbud

Af Jonathan Sten Drivsholm

Malprivat.dk fylder 1 år, og det bliver fejret hele weekenden.

Fra i dag – fredag d. 4. november – og to dage frem tilbyder farvehandleren 20 procents rabat på alt i butikken og online med rabatkoden HURRA20.

Derudover markeres fødselsdagen med en vild konkurrence, som du kan deltage i på både MigogAarhus’ Facebookside og Malprivats.

Her kan du vinde en Playstation 5 samt 5 liter Lady Pure Color-vægmaling og et ‘gør det selv’-rullesæt, så du kan give dig selv – eller en du holder af – et farverigt gaming room.

Vinderen trækkes søndag d. 6. november, som også er sidste dag med fødselsdagstilbud hos farvehandleren.

Hvad: Fødselsdag hos Malprivat
Hvor: Klamsagervej 35 i Åbyhøj (og på hjemmesiden)
Hvornår: Fra 4. til 6. november 2022

Over al forventning

Malprivat har haft en fantastisk første år på Klamsagervej i Åbyhøj, hvor farvehandleren holder til.

“Det første år er gået over al forventning. Vi har fået opbygget en god kundebase – både i butikken og på nettet.

Der er rigtig mange af vores kunder, der kommer igen, og det er et godt tegn,” siger Tim Gehlert, der er administrerende direktør i Malprivat.

Kundernes anmeldelser taler da også sit eget tydelige sprog: 4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Det er de glade for og stolte over hos farvehandleren i Åbyhøj.

Det er nemlig et vigtigt fokuspunkt at give kunderne den absolut bedste service – om de bestiller malingen hjem via webshoppen eller handler i butikken.

Vil yde den bedste service

Malprivat er specialiseret i Jotun og har en stor viden om netop disse produkter.

Farvehandleren prioriterer at tage sig godt af alle kunder. De ansatte tager sig tid til at hjælpe og vejlede, så kunden føler sig ordentlig klædt på til at tage malerspande og grej med hjem.

Vind en Playstation 5: Farvehandler fejrer fødselsdag med vildt tilbud
Foto: Malprivat

“Kunderne skal gå herfra og være klogere på deres malerprojekt, end da de kom. Vi tager en grundig snak og besvarer alle spørgsmål, der måtte være.

Vi gør altid alt, hvad vi kan for at give den bedste kundeoplevelse, ligesom vi også har fokus på at blive endnu bedre og yde den bedste service,” siger direktør Tim Gehlert.

Samtidig sørger Malprivat for at have yderst konkurrencedygtige priser, så kunderne bliver ved med at finde farvehandleren attraktiv.

Hvad det kommende år byder på, må tiden vise, men hos Malprivat er drømmen på sigt at fejre fødselsdag i et større lokale – med endnu bedre plads til at inspirere kunderne.

Del artikel

Andre læser også