ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Farvel til Det Gamle Mejeri – og mere fokus på Gastromé

Af Line Ingwar Karlsen

Tiden var inde til et farvel til Det Gamle Mejeri. Det rigtige tilbud kom. Den 1. marts 2016 overdrager William Jørgensen og Søren Jakobsen Restaurant Det Gamle Mejeri ved Mårslet til to nye restauratører.

 

Efter 11 års drift af Det Gamle Mejeri som ligger Vilhelmsborg, er det tid til forandring. Grunden er, at der skal mere fokus på Michelingrestauranten Gastromé som ligger i Latinerkvarteret i Aarhus. Søren Jakobsen fortæller, vi agter at skubbe grænserne for Gastromé så langt som muligt, og det kræver vores fulde fokus. Det er vanvittig krævende at drive en restaurant på det niveau vi gerne vil. Vi er positive og fulde af forhåbninger for fremtiden og spændte på hvad Gastromé kan blive for os og ikke mindst for byen.

 

Vi har drevet Det Gamle Mejeri i 11 år og er glade for, at det er to seriøse restauratører, Martin Lemvig og Allan Poulsen, der overtager stedet og kan føre restauranten videre i en form for samme ånd, fortæller William Jørgensen.

 

Restauratørerne er samtidig glade for at trække sig ud af en sund forretning. De vil  satse endnu mere på det projekt vi virkelig elsker og brænder for, nemlig Gastromé.

Se mere her: 

 

Del artikel