Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spansk tapas i farverige rammer: Faust Deli åbner snart ved åen

Af Freja Dumont

De fleste aarhusianere kender nok Café Faust ved åen, som i 19 år har langet lækre brunches og caféburgere over disken.

I starten af april åbner Fausts nye ”lillesøster”, Faust Deli, ved siden af Café Faust

Faust Deli kommer til at byde på alt godt fra Spanien: tapas, spansk brunch, bocadillos, cocktails og sangria i den hyggelige pastelfarvede restaurant samt som take away.

Derudover byder stedet også på et lille spansk udsalg med alt fra små charmerende konservesdåser med oliven, sardiner, blæksprutte, paté på glas m.m.

Spansk tapas i farverige rammer: Faust Deli åbner snart ved åen

”Jeg har rejst meget i Spanien, og har også et sommerhus syd for Alicante. Så jeg har en stor kærlighed til landet og dets fantastiske udvalg af specialiteter.

Der findes så mange lækre råvarer i Spanien, som jeg gerne vil introducere for vores gæster, og derfor importerer vi alle vores varer til Faust Deli direkte fra Spanien.

På den måde skal det gerne blive en autentisk oplevelse at spise her,”siger Jesper Minke, som står bag både Café Faust og Faust Deli.

Eksplosion af pastelfarver

Når du træder ind ad døren hos Faust Deli bliver du mødt af toner af pink, lilla og lyserød, som pryder både vægge, stole og et stort neon-skilt med stedets navn.

Det er den spanske kunstner og arkitekt David Juàrez Ollé, der står bag indretningen på Faust Deli. Ligeså har han også malet malerier med motiver at spanske landsbyer og olivenmarker, som pryder væggene i deli’en.

Spansk tapas i farverige rammer: Faust Deli åbner snart ved åen

”Jeg mødte David for år tilbage, da han spiste på Faust. Efterfølgende gav han en anmeldelse, hvor maden fik 6 stjerner, men stemningen kun fik 3 stjerner.

Det gjorde mig naturligvis nysgerrig, så jeg spurgte ind til, hvad han mente, vi kunne gøre for at score toppoint på stemningen.

Siden da har David hjulpet med at give Faust et nyt udtryk – og det var derfor også oplagt, at han skulle sætte sit præg på Faust Deli, så vi får en synergi mellem de to steder,” siger Jesper Minke.

Spansk tapas i farverige rammer: Faust Deli åbner snart ved åen

Få leveret komplette pakker 

Som noget helt unikt kan du hos Faust Deli også bestille forskellige pakker lige fra ‘fodboldpakken’ og ‘partypakken’ til ‘picnicpakken’ og ‘kærlighedpakken’ m.fl.

Med pakkerne får du alt, hvad du skal bruge til eksempelvis en hyggelig skov- eller strandtur. Pakkerne indeholder nemlig både papirsdug, engangsglas, service, kolde drikkevarer og ægte spansk tapas.

Og du kan tilmed få leveret din pakke indenfor 15 minutter.

I den nye spanske deli kommer der heller ikke til at gå tjenere rundt ved bordene – derimod bestilles mad og drikke via en QR-kode, som du scanner med din telefon, og som efterfølgende kan hentes i baren.

Der er plads til 40-45 siddende gæster indendørs, mens der kan sidde 100 gæster udenfor. Alt service på stedet lavet af nedbrydeligt engangsemballage – både hvis du spiser i delien eller får maden som take away. 

Du kan selv komme ned og få spanske fornemmelser, når take away-delen åbner fra slut marts og restauranten slår dørene op for gæster den 4. april.

Del artikel

Andre læser også