ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fed Fredag 2019: Tivoli Friheden tilføjer danske stjerner af både rock og dansktop til sommerens program

Tivoli Friheden kan nu afsløre yderligere fire nye kunstnere til Fed Fredag 2019. D-A-D, Birthe Kjær, Fool og Alexander Oscar tilslutter sig listen af kunstnere, som vil sikre fest og højt humør til Tivoli Frihedens sommerkoncerter.

 

D-A-D, Birthe Kjær, Fool og Alexander Oscar bliver således en del af programmet, der også tæller Infernal, Skinz, Bro, Lars Lilholt Band, Marvelous Mosell, Aqua, Christopher, Dodo & the Dodos, Jacob Dinesen, Morten, Tina Dickow og Hugo Helmig. Det betyder, at 14 ud af i alt 21 koncerter nu er på plads til sommerens store Fed Fredag-koncerter.

Da Tivoli Friheden tændte for musikken til Fed Fredag-koncerterne i 2018, dansede og sang 169.000 glade, solbrændte gæster med, og satte dermed ny publikumsrekord for sommerkoncerterne. Det er nemlig 14.000 flere end i 2017, hvor 155.000 unge og ældre gæster var forbi forlystelsesparken til koncert.

Fed Fredag 2019: Tivoli Friheden tilføjer danske stjerner af både rock og dansktop til sommerens program

Med de fire nye navne er der musik i alle genrer til Fed Fredag-koncerterne. D-A-D har med sange som ”Disneyland after Dark” og ”Sleeping my day away” leveret solide rockhits til danskerne i over 30 år, og er desuden højtelsket for deres ekstravagante koncerter. Birthe Kjær har ligeledes en glorværdig karriere bag sig, og kunne tidligere i 2018 fejre sit 50-års jubilæum i dansktoppen. Derudover bliver der også mulighed for at synge med på bløde hits fra de nye stjerneskud Fool og Alexander Oscar, der gæster Tivoli Friheden for første gang.

Platin-sæsonkort: Få alle 21 koncerter til bare 349 kroner

Alle Fed Fredag-koncerter begynder kl. 20. Fra kl. 18 koster entréen 160 kr., men der er mulighed for at få adgang til Tivoli Friheden hele sæsonen – og dermed adgang til samtlige 21 Fede Fredage – for blot 349 kr. ved at købe et Platin-sæsonkort. Ved køb af et Platin-sæsonkort falder prisen for et turbånd også fra 125 kr. til 89 kr. Køber man et Deluxe-sæsonkort for 649 kr., får sæsonkortholderen gratis turbånd ved hvert besøg, så du kan prøve løs i forlystelserne.

Del artikel