ANNONCE
Fed Fredag: Alex Vargas indtager Friheden på fredag
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fed Fredag: Alex Vargas indtager Friheden på fredag

Den 31. august klokken 20.00, giver Alex Vargas koncert på Friluftsscenen i Tivoli Friheden

 

Navnet Alex Vargas er på alles læber. Den fremadstormende danske sanger har ramt tusindvis af musikelskere med sin futuristiske soul, både i ind- og udland. Senest slog den talentfulde Vargas for alvor sit navn fast herhjemme, da han vandt den fornemme pris ’Årets Danske Solist’ ved dette års Danish Music Awards. 

 

Det har allerede været et vildt år 2016 for Alex Vargas, hvis anmelderroste debut-EP, ’Giving Up The Ghost, satte kursen mod nye højder for sangeren. Siden januar måned har EP¹en, og ikke mindst singlen ’Shackled Up’, hittet på hitlisterne herhjemme og flere steder rundt om i Europa, hvor det iørefaldende blend mellem elektroniske elementer og akustiske instrumenter, som er kendetegnende for Vargas’ futuristiske soul, har ramt tusindvis af musikelskere.

 

Tidligere på efteråret udgav Vargas singleforløberen ’Higher Love’ til et kommende album, som på blot 10 dage rundede 1 million streams på Spotify. ’Higher Love’ blev samtidig sendt afsted som P3’s Uundgåelige og har siden taget plads i Top 10 på den danske Airplay Chart.

 

OBS! Det er ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

 

Køb billet her

 

Del artikel