Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fede præmier på højkant: Kom til musikbanko på toppen af Aarhus

Af Freja Dumont

De fleste kender en klassisk omgang banko.

Men onsdag den 19. oktober kan du skifte numrene på bankopladen ud med sange, når Salling Rooftop inviterer til Musikbanko fra klokken 15 til 17.

“Kom på Salling ROOFTOP i Aarhus og nyd en fantastisk aften med god musik, banko og en sjov quiz. Musik banko foregår på den måde, at de klassiske bankoplader med tal er skiftet ud med bankoplader med sange.

Spillepladen er fyldt med en god blanding af pop- og fællessange lige fra gamle sange til nyere hits, som vi alle kender. Vores vært Dursun vil forklare spillereglerne på dagen,” skriver Salling Rooftop om eventet.

Sådan kommer du med

For at komme med til musikbanko, skal du blot købe en billet til 95 kr., som inkluderer to plader. Der er mulighed for tilkøb af ekstra plader på dagen.

“Vi skruer helt op stemningen med masser af fællessang og sjove indslag. Tag plads på tagterrassen og nyd sommerens lunende solstråler med en forfriskende drink, et glas vin eller noget helt tredje.

Der er hovedpræmie til tre vindere og en masse side-præmier til de heldige, der synger og danser med på sangene,” skriver Salling.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også