Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fest for en delikatesse: Stenbiderrogn ad libitum

Af Jan L. Pedersen

Den er god nok: Foråret er over os, og den delikate stenbiderrogn er landet hos fiskehandlerne tidligere end normalt.

 

Det fejrer Restaurant MellemRum med en Stenbiderrogn Festival i denne uge.

 

Spis alt, hvad du kan

Til og med lørdag den 29. februar kan du således bestille intet mindre end stenbiderrogn ad libitum som hovedret for bare 225 kroner. Som forret serveres de sarte fiskeæg “i stor mængde” for 125 kr.

 

Stenbiderrognen kommer på bordet i noget nær klassisk anretning, idet tilbehøret lyder på de små blinis-pandekager med pisket creme fraiche, hakket purløg, røgeostcreme, skalotteløg, syltet løg, asparges gremolata og citron.

 

Æggene fra stenbideren er en klassisk forårsbebuder og hentes op af Ishavet, Atlanterhavet og især den nordlige del af Stillehavet.

 

Håndværk, hygge og energi

Denne uges festival foregår under MellemRums motto “Håndværk, Hygge & Energi” og det kontante udsagn: “Vi elsker stenbiderrogn!”. Restaurantens navn er valgt for at signalere, at her træder man ind og lukker hverdagen ude for en stund, hvor det handler om god mad og vin, hygge og samvær.

 

Og bare rolig: Er man ikke til stenbiderrogn, har MellemRum andre lækkerier på menuen, bl.a. suppe, ceviche af havkat, filet af rødfisk, braiseret lammeskank, flamberet oksemørbrad, helstegt Wagyu-okse, ravioli med svampe og saltindbagt bede.

 

Tre retters menu med tilhørende vine ligger i niveauet 550-600 kroner, og fire retter med vin serveres for 650-700 kroner. Det er desuden muligt at bestille a la carte, og køkkenet tilbyder også en habil vegetarmenu. Stoler man på kokkens valg af menu, og kan man være ude ad døren inden kl. 19, kan man nyde tre retter for 275 kroner.

Fest for en delikatesse: Stenbiderrogn ad libitum

 

Restaurant MellemRum

Fredens Torv 2
8000 Aarhus C
Tel. 86 17 18 38
www.restaurantmellemrum.dk

 

Del artikel

Andre læser også