ANNONCE
Er du vild med Gin & Tonic? Gin & tonic-popup-bar på Salling Rooftop
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du vild med Gin & Tonic? Gin & tonic-popup-bar på Salling Rooftop

Er du vild med Gin & Tonic? Så kig forbi Salling ROOFTOP torsdag den 26. juli til en forsmag på, hvad der venter til Fever-Tree Gin & Tonic Festival 2018

 

Gin & Tonic er måske verdens bedste drink, og med sol, strandstole, musik og udsigt over smilets by, bliver den lige et nøk bedre. Den 26. juli fra 15-17 kan du smage den ultimative pink sommer-G&T på Salling ROOFTOP, når Fever-Tree Pop-up Gin & Tonic Bar helt eksklusivt åbner for bare én dag!

 

Bartender og medejer af Gedulgt, Bastian Leander, står i baren og serverer Fever-Tree Aromatic Tonic med Plymouth Gin og behørig garnish til 50 kroner. Bag DJ-pulten står DJ STUF, som serverer sprøde toner til den lige så sprøde G&T. DJ STUF er et velkendt navn på den aarhusianske DJ-scene og har blandt andet varmet op for Sean Paul og mange kendte danske navne.

 

Pop-up-baren serverer en forsmag på, hvad man kan opleve på årets Fever-Tree Gin & Tonic Festival, som afholdes 31. august og 1. september på den idylliske herregård, Serridslevgaard ved Horsens.

Er du vild med Gin & Tonic? Gin & tonic-popup-bar på Salling Rooftop

Fever-Tree G&T Festival med +130 gin, musik, mad og hygge

På festivalen kan gæster smage på mere end 130 forskellige gin fra ind- og udland og møde ginnørderne bag de gode dråber. Alle gin kan smages gratis, når indgangen er betalt (200,- for en dagsbillet inkl. 1 G&T), og alle drinks mixes med Fever-Tree Tonic, som har været med til at revolutionere drinks-markedet herhjemme.

 

Festivalen foregår i det smukke parkanlæg i herregårdshaven, og der vil være musik, gourmet-grillmad, rigelige mængder Gin & Tonic og masterclasses, hvor gæster kan komme helt tæt på verdens bedste drink.

 

Gratis bustransport til festivalen fra Horsens Banegård

Den oplagte udflugt for ginnørder, livsnydere og alle andre er kun en sviptur væk. Mindre end en halv times togtur fra Aarhus, venter der gratis shuttle-busser, der kører gæster det sidste stykke til festivalpladsen. Så behøver man ikke diskutere, hvem der skal køre hjem.

 

 

Del artikel