Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ffood Sandwichbar – her får du velsmag for alle pengene

Af Line Ingwar Karlsen

Vesterbro Torv er ved at få en renæssance, igen, kan man fristes til at sige. Der sker noget på og omkring torvet. For kort tid siden åbnede Ffood i nummer 8. Vi har gået forbi nogle gange og fulgt lidt med i ombygningen. Lokalerne ligger i solsiden på torvet, hvilket meget tydeligt ses på dem, som sidder ude og spiser deres mad.

 

Smag, smag og smag

Fokus på smagen. Noget, som vi med det samme så, var de friske råvarer. Det er en fryd for øjet at se så friske råvarer. Ros herfra. Det tegner godt.

 

Menukortet er øjensynligt valgt med omhu. Det er ikke verdens største, men det, som er med, har sin berettigelse. Dejligt når et menukort er gennemtænkt og velvalgt.

Den ene menutavle hos Ffood i Aarhus_

En tuna chipotle sandwich med surdejsbrød er et must. Hold nu ind i himlen, den smager godt. Perfekt smag i en sjælden set balance. Nu er det her ikke en anmeldelse men en anbefaling. Den bliver serveret varm, hvilket gør, den skiller sig ud fra mængden af sandwich. Noget, som skal nævnes, når vi taler sandwich, er brødet. Det river ikke i ganen, slet ikke. Grunden er måske, at det varmes i en sandwichrister, hvilket gør, det ikke er så højt. Det gør, at sandwichen både er varm og har en perfekt tykkelse.

Tunsandwich hos Ffood

Kyllingesandwich hos Ffood

I salatafdelingen er laksesalaten med babyspinat, røget laks, pinjekerner, persillepesto, ristede mandler, honningristede solsikkekerner, tomater og avokado et hit. Alt kød skærer de selv hos Ffood. Det gør, at skiverne er tykkere, end du ser de fleste steder.

Flot indretning hos Ffood i Aarhus_

Juice og kaffebar

Det ser ud som om, at der kommer mange for at spise hos Ffood, men det er værd at nævne, at det er en pæn stor juicebar. Der er syv forskellige frugtjuicer på tavlen, mens der er tre greenjuicer – og flere på vej. Vi smagte et par forskellige frugtjuicer, og de sad lige i skabet. Friskheden var i sin egen klasse. Det var vores foreløbige dom.

Dagens frugtjuice hos Ffood i Aarhus_

Der er otte siddepladser inden døre. Hvis du vil have takeaway, skal du selv hente det.

Ffood i Aarhus_

Ffood har klart sin berettigelse. Maden, og det man drikker til, er af den gode kvalitet. Placeringen kunne ikke være bedre. Betjeningen er både snakkesalig, venlig og hurtig. Så vi på Aarhus Update vil bare ønske Ffood velkommen☺

Ffood på Vesterbro Torv

FFOOD – Smoothie- og juicebar · Kaffebar · Sandwichbutik

Vesterbro Torv 8
8000 Aarhus C
Telefon: +45 25 70 63 55
http://ffood.dk
 
 
 

Del artikel

Andre læser også