ANNONCE
Filmfestival i Øst for Paradis: PROUD! – fra den 6. – 13. oktober
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Filmfestival i Øst for Paradis: PROUD! – fra den 6. – 13. oktober

PROUD! Filmfestival – Aarhus’ helt egen filmfestival – inviterer atter i år publikum inden for i Øst for Paradis’ biografmørke fra d. 6 – 13. oktober, hvor mang- foldigheden repræsenteres på det store lærred. Gamle som unge, og ligegyldig seksuel orientering, er alle mere end velkomne – hyldesten af menneskelig diversitet er i højsædet, når dagene rulles ud med film om alt fra farverige regnbuefamilier, forbudt fodboldromance til historisk menneskerettighedsoprør.

 

Filmfestival for det flamboyante og folkelige

Årets filmfestival er spækket med eksklusive internationale spillefilm og tre unikke kortfilmprogrammer, sammensat til dette års visning, der alle omhandler lesbiske, biseksuelle, bøsser, transkønnede og queer-personers oplevelser af verden på deres helt egne individuelle måder.

 

Især spørgsmålet om individualitet fremtræder stærkt på lørdag d. 6. oktober kl. 19:00 med festivalens åbningsfilm ”Freak Show”. Filmen handler om drengen Billy, der vælger at gå sine egne vegne, på trods af hvad andre måtte mene om ham. Præcis filmens budskab om at have ret til at være præcis som man er, elske hvem man gør og leve sit liv, som man selv vælger, er grundkernen i filmfestivalens programsammensætning:

 

”Programmet for dette års festival byder på et forskelligartet udvalg af filmoplevelser, som strækker sig fra det ungdommelige til det nostalgiske og fra den ene side af jordkloden til den anden. Der er noget for enhver smag, ligegyldigt hvem man er,” lover Tine Kristensen, festivalleder for PROUD! Filmfestival.

 

PROUD! Filmfestival finder sted fra d. 6 – 13. oktober i Øst for Paradis, bortset fra d. 10. oktober, hvor filmfestivalen afholder en filmbaseret quizaften på GBAR i

Skolegade 28.

 

Programmet for dette års filmfestival kan læses på: www.proud.dk

Del artikel