Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find brugt elektronik i Aarhus

Af Redaktionen

For at følge med moden er man ofte nødt til at udskifte sin elektronik. Der er nemlig nogle normer i Danmark om at vi konstant skal have den nyeste form for elektronik, både høj som lav. Det kan ende med at blive en meget dyr affære hvis man er flere i husstanden. Der er nemlig ikke særlig mange børn der lige selv betaler for den nye mobil, eller en ny computer.

Det har Aarhus fundet en løsning på. Der er andre end dig der har tænkt over om det nu kan svare sig at give sønnike en splinterny iPad, når han kun er fire år gammel, og svaret er nej. Det kan ikke svare sig at købe ny elektronik længere. Folk kasserer nemlig ofte deres helt velfungerende elektronik, fordi de skal ud at finde det nyeste, og smarteste.

Du kan nu købe Brugt it i Aarhus, og det lyder en smule lusket, men det er det slet ikke. Det er et koncept, hvor butikken tager imod gamle elektronik dele i butikken, og giver kunden et tilbud. De kan så få rabat på noget nyt elektronik næste gang de handler ind. Det smarte for dig er så, at sønnike kan få en ny iPad, som er blevet genstartet og har fået slettet alt der lå på den før, og så er den måske 1-2 år gammel.

Hvor kan de findes?

Man kan besøge Bluecity på Ryesgade 28. Det ligger på starten af strøget, fra hovedbanegården af. Det tager ikke mere en et enkelt minut at gå direkte fra stationen til butikken. Du kan komme ind i butikken, og få kvalificeret vejledning, og finde kvalitets elektronik. Der er 2 års garanti på dine vare, og du er altid sikret en god handel. Kom derfor ind, og besøg os, og lad os se om vi ikke kan finde lige det du står og mangler.

 

Del artikel

Andre læser også