Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find den bedste støvsuger

Af Annoncør

For de fleste er støvsugning en kedelig tjans, der blot skal overstås, men hvem siger, at støvningen derhjemme ikke kan gøres bare en smule sjovere? 

For at få den mest optimale rengøring kan det være en god idé, at gå på jagt efter den bedste støvsuger, og her er der altså nogle bestemte parametre, som du bør tænke over. Rengøringen bliver nemlig bare en smule sjovere, når man har at gøre med en maskine af god kvalitet. 

Hvilken type har du brug for? 

Først og fremmest bør du gøre op med dig selv, om du er på jagt efter en ledningsfri støvsuger, der er nem og praktisk at flytte rundt på, eller om du har det fint med, at maskinen skal være tilkoblet en stikkontakt under hele rengøringen. 

Hvis du bor i en lejlighed eller eksempelvis har et lille sommerhus, hvor der skal gøres rent en gang imellem, så kan du med fordel overveje at købe en støvsuger, som ikke skal tilkobles med ledning. Her har du ofte mulighed for at nå hen i alle hjørner og kroge på blot én enkelt opladning. 

Bor du i et større hus med flere etager, som skal gøres rent på én og samme tid, så bør du dog overveje, om du skal købe en støvsuger med ledning, da disse kan nå henover mange kvadratmeter på en gang. 

Hvorfor rengøre med en støvsuger? 

Først og fremmest giver den en dejlig følelse i hjemmet, at der er rent og lækkert – ikke blot for os selv, men også for gæsterne, der kommer på besøg. 

Derudover så kan støv faktisk være farligt, og det er derfor væsentligt at få det fjernet indimellem. De fleste af os har nogle elektroniske produkter derhjemme, som afgiver en række kemiske stoffer, og disse kan faktisk sætte sig i støvet, selvom du måske ikke vidste det. 

Det er desuden væsentligt at få brugt sin støvsuger indimellem, da man kan udvikle støvallergi, hvis man bliver udsat for store mængder af allergifremkaldende stoffer. 

Mange danskere har faktisk allergi, uden de ved det, og de mest almindelige allergier er for kæledyr med pels, husstøvmider og pollen.

Hvor ofte gør du rent? 

Hvis du ofte gør rent hjemme i din bolig, så kan det være, at du bør overveje at investere i en støvsuger, der både kan holde i lang tid og som har en række funktioner, der passer godt sammen med dine behov. 

Bor du eksempelvis i et hus med mange kroge og hjørner, hvor det kan være svært at se støvet, så bør du overveje en maskine, der har indbygget LED-lys. Dette kan være meget praktisk og samtidig sikre, at du får en optimeret rengøring i hjemmet. 

Hvis du blot bor i en lille lejlighed eller eksempelvis bor alene, så kan det være, at du ikke har behov for at gøre rent lige så ofte, og her kan det være praktisk med en mindre maskine, der fås til en lavere pris.

Del artikel

Andre læser også