ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find den rette varmepumpe og spar penge

Af Annoncør

Den lange, kolde vinter kan være ekstra og særligt hård for familier som bor i eget hus. Når de mange kvadratmeter skal opvarmes kan det nemlig hurtigt blive temmelig dyrt. Og der er ingen som ønsker at fryse sig igennem hele vinter halvåret for ikke at blive ruineret af varmeregningen.

Ønsker du at skrue ned for forbruget – og dermed udgifterne til varme – uden at skulle skrue ned for varmen kan du vælge at energi optimere dit hus. Dette kan gøres ved hjælp af efterisolering af ydermure og af husets tag, og udskiftning af ruderne i husets vinduer med særlig isolerende af slagsen. Så undgår du at fyre for spurvene og kan dermed spare en del på husholdningsbudgettet når det handler om opvarmning af stuer og værelser.

Skift til en varmepumpe og sæt trumf på besparelsen

Hvis du for alvor ønsker at flytte nålen og spare mange penge på opvarmning af huset kan du overveje at skifte fyret ud med en luft/vand varmepumpe. Ved denne manøvre kan du spare op imod t tredjedele af husstandens årlige omkostninger i forbindelse med opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand i husets vandhaner og varmeapparater.

En varmepumpe er nemlig meget mere energi effektiv end et gammelt slidt fyr som ikke udnytter den tilførte energi nær så godt som i sine yngre dage. Og så kræver en luft til vand varmepumpe så godt som ingen vedligeholdelse.

Find den rette varmepumpe med professionel hjælp

En varmepumpe i den rigtige størrelse kan således hjælpe din familie med at spare penge uden at I skal lide afsavn. Det er derfor vigtigt at du allerede fra starten vælger en varmepumpe som har den optimale kapacitet.

Denne kan beregnes ud fra en vurdering af boligens størrelse og disposition samt husstandens behov, med udgangspunkt i det nuværende forbrug. Til dette formål er det en god idé at alliere sig med de professionelle. Og her kan du med stor fordel kontakte Amalo.

Hvem er Amalo?

Amalo er et københavnsk baseret VVS firma som har specialiseret sig inden for luft til vand varmepumper. Hos Amalo kan du få den mest kvalificerede rådgivning angående udvælgelse og anskaffelse af varmepumpe.

Amalo har mange års erfaring når det handler om at bedømme hvilke varmepumpe som passer bedst til den enkelte kundes behov. Og så hjælper Amalo selvfølgelig også gerne med levering, montering og installation af familiens nye Panasonic varmepumpe.

Klik ind og læs mere, og kontakt Amalo direkte via hjemmesiden Amalo.dk

Del artikel