Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordyb dig i kunsten: Gratis drop in-workshops på Århus Kunstakademi

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Århus Kunstakademi.
Foto: Århus Kunstakademi.

Elsker du at udfolde dine kreative evner – eller vil du bare gerne øve dig? Århus Kunstakademi inviterer til gratis drop in-workshops, hvor du kan lære nye teknikker og tricks.

Arrangementet foregår lørdag den 9. oktober kl. 10.30 til 15.30, og her får du mulighed for at prøve udvalgte kurser for både voksne, børn og unge.

I løbet af dagen kan du prøve tre forskellige workshops. Her kan du lade dig inspirere af de dygtige kursusundervisere, der alle vil give dig en smagsprøve på teknikker inden for tegning og grafik.

Du får mulighed for at komme ind i de historiske bygninger og mærke atmosfæren på værkstederne med plads til kunstnerisk udfoldelse, samtale og fordybelse.

Kom og fordyb dig i kunsten på Århus Kunstakademi.

Tre forskellige workshops på dagen

Dagen byder på tre forskellige workshops: grafisk workshop for voksne, tegneworkshop for voksne og et børne- og ungeakademi om fordybelse i tegning.

Grafisk workshop for voksne
På denne drop-in workshop vil uddannelse- og kursusunderviser Pernille Andersen præsentere dig for en lille smagsprøve fra grafikkens verden. Kom ind på det grafiske værksted og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Trykgrafik er meget håndværksbaseret, og eksperimenter med forskellige teknikker er drivkraften til at finde dit udtryk. På værkstedet vil der også være mulighed for at se projekter og værker fra studerende på Århus Kunstakademiets åbne uddannelse.

Tegneworkshop for voksne
Hvis du går med tankerne om at fordybe dig i tegning, så kom og deltag på denne drop-in workshop. Hvordan tegner man et portræt, et landskab eller en opstilling? Hvad med croquis, er det for svært?

Kursusunderviser Diego Roig står klar til at hjælpe dig i gang med små tegneøvelser. Gennem workshoppen vil du få en fornemmelse af, hvordan du med få materialer og værktøjer kan skabe dig eget udtryk.

Børne- og ungeakademi: Fordybelse i tegning
Århus Kunstakademi tilbyder hold for børn og unge mellem 8 og 17 år, der ønsker kunstnerisk indsigt, fordybelse og fællesskab med andre kunstinteresserede.

På denne drop-in workshop kan du prøve kræfter med tegning, hvor du kan få inspiration til animationsopbygning, portrættegning, forstørrelse af motiver som slik, reb, frugt samt perspektivtegning af gader og bygninger.

Lene Nygaard underviser på tegning for unge i alderen 8–14 år, og hun vil introducere dig i teknikkerne og hjælpe dig med at komme i gang med tegneopgaverne. Du bliver præsenteret for tegneplade, stubbe, knækgummi m.m.

Tag gerne dine venner med til en hyggeligt lille workshop og oplev, hvad det vil sige at gå på børne- og ungeakademi.

Du kan læse mere om drop in-workshops på Århus Kunstakademi her.

Del artikel

Andre læser også